Да, всъщност това са завAрeни шкафчета от предишните собственици на апартамента, но наистина - няма измятания, увусвания, вратичките се затварят чудесно и т.н. Сглобката е много здрава. Трябваше да махна едното рафтче в единия шкаф за да премине въздухопровода на аспиратора та доста се препотих. По едно време бях увиснал на него, а съм си 100 кила от където и да ме погледнеш 
Лака е доста кофти - както казваш матиран и някак вехт. Плюс е наистина, че няма сводести форми и ще се изшкури по-лесно.
Предполагам насоките за лака остават същите, въпреки, че не е чам - лак на водна основа прозрачен (или бор) и орех марки Сократес или Дуфа
п.п. пропуснах да питам - трябва ли да се зашкурява повърхността между ръцете с лак?

Лака е доста кофти - както казваш матиран и някак вехт. Плюс е наистина, че няма сводести форми и ще се изшкури по-лесно.
Предполагам насоките за лака остават същите, въпреки, че не е чам - лак на водна основа прозрачен (или бор) и орех марки Сократес или Дуфа

п.п. пропуснах да питам - трябва ли да се зашкурява повърхността между ръцете с лак?