Хей, момчета, тук вече си говорите за висша форма на е-велосипедизъм. Не остава място за нас - потребителите на олово да се намесим
.
Поздравления на всички по нагоре сдобили се с литийки. Благородно ви завиждам, макар че и аз не знам защо (не съм имал шанса да се докосна до тази технология).
Лудия, ти си яко луд, братле
. За какви скорост говориш бре!? Аз, като чукна 40км/ч и отнемам газта, защото започвам да се страхувам
(не че мога да вдигна повече). И все пак адмирации за ентусиазма
.
Дайте идея как да намаля загубите в контролера. Наясно съм, че когато нещо загрява значи разсейва мощност, която бих могъл да използвам за по-дълго велосипедиране (май доста съм пил, чак започнах да съчинявам думи
). А моя контролер доста загрява. Може би защото сета ми е за 36 волта, а го карам на 48в. Хората с контролери за по голям волтаж да кажат дали контролерите им заграват! 

Поздравления на всички по нагоре сдобили се с литийки. Благородно ви завиждам, макар че и аз не знам защо (не съм имал шанса да се докосна до тази технология).
Лудия, ти си яко луд, братле

Дайте идея как да намаля загубите в контролера. Наясно съм, че когато нещо загрява значи разсейва мощност, която бих могъл да използвам за по-дълго велосипедиране (май доста съм пил, чак започнах да съчинявам думи