Реших да съчетая риболова с бране на боровинки. Питах и разпитвах откъде мога да си купя така наречения дарак, но отговора навсякъде беше повдигане на раменете. На няколко места ме светнаха, че не е трудно и, че сами си ги правят берачите. Но избягваха повече обяснения. В нета ядец. Намерих някой друг чертеж в руски сайтове. Дотук добре. Ама рашките имат три вида боровинка и всяка е с различна големина и плод. Съответно и разстоянията между зъбите на гребена различни. А за нашите колко трябва да бъде? Зъбите с каква дължина е най оптимално? А диаметъра на зъба колко? И т.н., ит.н. ....
С две думи приемам всякакви съвети от хора, които са правили или използвали дарак. Благодаря им, предварително. А тези дето ще ме светнат как са намерили нещо в нета без да имат понятие за какво иде реч, нека си го спестят и да не си губят времето.
С две думи приемам всякакви съвети от хора, които са правили или използвали дарак. Благодаря им, предварително. А тези дето ще ме светнат как са намерили нещо в нета без да имат понятие за какво иде реч, нека си го спестят и да не си губят времето.