Днес купих структура за вграждане ОЛИ74: Та тази структура трябва да я монтирам ето тук: Интересува ме последователността на монтажа. Дали първо трябва да монтирам отходния канал: и после да сложа структурата и да защипя канала? После да хоризонтирам цялата структура и да я захвана с дюбелите...

Друго което ме интересува е нагласата на височината. Ето тук съм извадил едното краче: В синьо съм заградил една "пъпка" , която ограничава долното ниво. Чрез развиване на едни "стопери' със шестограм - крачето се освобождава и може да се нагласи височината. Когата структурата лежи на пъпките -височината от замазката до шпилките е 32 см, а измервайки съответната височина на тоалетаната чиния е 8 см. Така височината няа чинията идва 40 см. Ако приспаднем 1.5 см плочки+лепило височината ше е 38.5.
Та-да повдигна ли нивото с 2-3 см? Ако го няправя тези стопери, които ще стегна ще трябва да поемат цялата тежест. Това малко ме притеснява, зашото крачетата, които се притискат от стоперите имат абсолютно гладка повърхност...
Ако някой е монтирал такава структура може лиу да сподели опита си?