Здравейте!
Точно така!
Благодаря за отговора(.pdf-a), НО! :
Няма информацията, която ме интересува:
1.Брой цикли. ХИКС!!!
2.Вид на клетките- те са едни аптекарски шишенца вътре в тези алумиНуви кутии с ключета, (3 или 4 в паралел клетки и после в серия),имащи "хубав външен вид". Поправял съм многократно подобни.. Какви са резервните клетчици?.Марка? Модел?
Залагам на :
LiNiCoMnO2 или LiMn2O4 Polymer Cells
Lifecycle 600
За таци цена - не е зле. Всеки си знае бюджета. Пак е по-добре от мъкнене на оловни.
Това (Ли-Йон) значи, че не може да си купиш зарядно просто ето така за 60 лева от друг.
Аз имам зарядно за ЛИФЕПО4 - не става!
Имам и за ЛИ-ПО - пак не става.
Имам и за киселяци(старото дето си го имате) - ами познай -пак не става!!!..
Ако ще и за 200 лева да е това зарядно оригиналното, купувайте си го него да не се разминете и без тези 500-600 цикъла.

Точно така!
Благодаря за отговора(.pdf-a), НО! :
Няма информацията, която ме интересува:
1.Брой цикли. ХИКС!!!
2.Вид на клетките- те са едни аптекарски шишенца вътре в тези алумиНуви кутии с ключета, (3 или 4 в паралел клетки и после в серия),имащи "хубав външен вид". Поправял съм многократно подобни.. Какви са резервните клетчици?.Марка? Модел?
Залагам на :
LiNiCoMnO2 или LiMn2O4 Polymer Cells
Lifecycle 600
За таци цена - не е зле. Всеки си знае бюджета. Пак е по-добре от мъкнене на оловни.
Това (Ли-Йон) значи, че не може да си купиш зарядно просто ето така за 60 лева от друг.
Аз имам зарядно за ЛИФЕПО4 - не става!
Имам и за ЛИ-ПО - пак не става.
Имам и за киселяци(старото дето си го имате) - ами познай -пак не става!!!..

Ако ще и за 200 лева да е това зарядно оригиналното, купувайте си го него да не се разминете и без тези 500-600 цикъла.