Не е ясно какви детайли ще влизат в квадратните отвори, помисли евентуално ако конструкцията позволява- те да са тип"шпонков канал" и да могат да постигнат с мех. обработка-  фрезоване.
Също и ако закръглението в горната част на детайла (ако е само дизайнерско)се замени с фаска- пак да дойде от фрезоване, иначе да го направиш този радиус от метална за готовка квадрат 60х60... също не е мн. технологично.
Тъй като не знаем каква точно е конструкцията , а и ти сам решаваш колко да покажеш по нея- може да дадеш ако искаш информация за детайлите, които се асемблират заедно с този детайл, който си показал, за да можем да измислим евентуално нещо за опростяване на нещата.

Също и ако закръглението в горната част на детайла (ако е само дизайнерско)се замени с фаска- пак да дойде от фрезоване, иначе да го направиш този радиус от метална за готовка квадрат 60х60... също не е мн. технологично.
Тъй като не знаем каква точно е конструкцията , а и ти сам решаваш колко да покажеш по нея- може да дадеш ако искаш информация за детайлите, които се асемблират заедно с този детайл, който си показал, за да можем да измислим евентуално нещо за опростяване на нещата.

Казвам го в случай, че не се шегуваш. Виж за поговорката не съм съгласен. Ако бях някой малък лигльо, можеше и да се обидя, но не съм. Разбрах намека, приемам, НО не съм съгласен. Никой от форуна няма как да знае, що за щовек съм, но не съм този от поговорката. Но както казах приемам критиката. Относно това какво мога и не мога да свърша .... Ами нали се сещаш като нямаш инструменти, и да знаеш полза никаква. С голи ръце не става. Така де, това за което питам.
  Казвам го в случай, че не се шегуваш. Виж за поговорката не съм съгласен. Ако бях някой малък лигльо, можеше и да се обидя, но не съм. Разбрах намека, приемам, НО не съм съгласен. Никой от форуна няма как да знае, що за щовек съм, но не съм този от поговорката. Но както казах приемам критиката. Относно това какво мога и не мога да свърша .... Ами нали се сещаш като нямаш инструменти, и да знаеш полза никаква. С голи ръце не става. Така де, това за което питам.  Чертежите повече няма да ги коментирам. Поразпитах тук и там не са такъв проблем, но айде така да бъде. Колегиалност – това няма да коментирам, че ще стане твърде дълго.
  Чертежите повече няма да ги коментирам. Поразпитах тук и там не са такъв проблем, но айде така да бъде. Колегиалност – това няма да коментирам, че ще стане твърде дълго.