Я да попитам и аз   

На чертежа съм дал размери и кривината,става дума за баня,хоризонталната линия вече е орамерена /поставих розова дограма RAL 3015 по желание на систъра за пръв път правя такъв цвят стана хубаво
 RAL 3015 по желание на систъра за пръв път правя такъв цвят стана хубаво  /
Понеже съм слагал ГК на таван само на конструкция/пък за таван не вярвам само на лепилото/ а в случаят се налага да е на лепене та мисля следият вариянт:
 /
Понеже съм слагал ГК на таван само на конструкция/пък за таван не вярвам само на лепилото/ а в случаят се налага да е на лепене та мисля следият вариянт:
1.На парчето за лепене си пробивам 8 дупки ф6,слагам кюфтета в/у тях ,залепям на тавана,подпирам с подпори докато захване,през отворите /и смачканите кюфтете/ слагам дюбели към бетона на тавана.
2.Остатъка 1,2 см до 0,5 см само на шпакловка
Отворен съм за съвети за и против

На чертежа съм дал размери и кривината,става дума за баня,хоризонталната линия вече е орамерена /поставих розова дограма
 RAL 3015 по желание на систъра за пръв път правя такъв цвят стана хубаво
 RAL 3015 по желание на систъра за пръв път правя такъв цвят стана хубаво  /
 /
Понеже съм слагал ГК на таван само на конструкция/пък за таван не вярвам само на лепилото/ а в случаят се налага да е на лепене та мисля следият вариянт:1.На парчето за лепене си пробивам 8 дупки ф6,слагам кюфтета в/у тях ,залепям на тавана,подпирам с подпори докато захване,през отворите /и смачканите кюфтете/ слагам дюбели към бетона на тавана.
2.Остатъка 1,2 см до 0,5 см само на шпакловка
Отворен съм за съвети за и против

.jpg)