Това го допълних после:
Тани написа:
ПП ехее , ама колко сте бързи! Докер, именно това от последната ти скица реших да направя, като видях картинката на Вадим. Вадиме, смятам да ползвам ламарина , защото шперплата е дебел , а и е нарязан на около 20 см ( не си спомням точно - утре ще премеря , че май беше повече като гледам широчината на челото) . Може и само ламарина. Фолиото от предишната ми картинка беше ако ще режа само между втората и третата летва. Ако ще махам контралетвата от втората летва надолу , то ламарината може да е цяла и няма да има нужда от фолио. Където е невъзможно заради дъската , за която са захванати улуците , само там ако се наложи ще се осигурявам и с фолио. Смятам да залепям фолиото за ламатината с обикновено двойнолепящо тиксо. Дали ще е проблем![]()
На някои места може пък да ползвам технологията на Чапара - лично му благодаря и на него! Като гледам където да вдигна керемида ме очакват все нови начини , та не се знае какво ме очаква ощеМоже да се наложи и нови да измисляме
Вадим Владимиров написа:Тогава по-добре без мушама, летви, керемиди, а направо скопчана ламарина.Вадиме и това не го разбрах съвсем! ЗА какво скопчаване на ламарината става въпрос? Извини ме но все още всичко ми е мъгла! Даже ще снимам всичко каквото правя и ще се надявам на градивна критика!