tsenkov написа:колега, нормално е да те врътка защото не знае как да го направи.А отговорноста е голяма. Аз ги правя по следния начин: 1. на полуавтомата /защото е с цанги/ челосвам и правя център. 2. откалявам краищата на 50-70мм . Имам две възможности-в чушкопек или с газова горелка. Нагрявам до червено. 3. Чакам да истине. 4. на обикновения струг/Ц11/ поставям винта в универсала така че да стърчи 2/3 от него. подпирам го с центъра и го работя наи-спокоино. По описания начин се елиминира биенето в универсала и се достига по-голяма точност. 350 оборота и си готов. Наи-важното и отговорното е направата на центровия отвор защото от него зависи последващата точност. Дано да съм ти бил полезен/10x колега, леко ще му намекна за начина който ми описвате.
Здравейте,
Инересувам се от начина на изчисляване броя на стъпките при машини където вместо ходов винт се използва зъбен ремък. или зъбна рейка.
Някой може ли да сподели,например kакви данни трябва да се въведат в Steps per..." при Setup-а на "Motor Tuning" в Mach3, при положение,
че имаме ремък с профил T5 /5 мм.от зъб до зъб/ и зъбно колело с 16 зъба на двигател с 1.8 грдуса /200 стъпки/?