• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
teon - специалист
bulhomes2 написа:
Тъпото и е, че болтовете за стягане са със шестограми, а не с ръкохватки, като повечето болтове с честа употреба.
...не е при мен сега и нямам спомен , ама май имаше чалъм да и се сложат едни крилчати гайки за улеснени при по-честа употреба...моята още като я взех и направих малко тунинг по хлабините в лостовата с-ма...колоната и представлява тънкостенна шевна стоманена тръба която в долния край се стяга в масата с болт...имах опасения от смачкване при стягане, затова там набих 5-6 санта дебелостенна тръба съответно с шлиц по дължина за шева...стана много повече от добре но да повторя колегата - все пак е хоби инструмент...
Gadnyara - специалист
marmoz написа:
О стоика за бормашина ,ще се взема :-D
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-3DC ... _19935.htm
Тази стойка я ползвам любителски от около година и половина. Доста по-добра е от Raider.
За малки метални детайли (или дървени) си е направо стабилна и върши работа. Винтовете по нея - има си шестостен-ключ с място за прикрепване. Щом аз не съм успял да загубя оригиналното ключе, значи е достатъчно сполучливо решено.
Много се съмнявах(м) в материала на менгемето, затова не го напъвам много и засега е здраво всичко.
За мен 33 лв са добра цена за стойката.

Винтовертите от брошурата: купих си преди време и го похвалих на колеги. Всички до един им се паднаха с крив шпиндел.
На Втора скорост (пробиване) има вибрация, която малко дразни. При навиване/развиване на винтове не се усеща.

Та, който е решил да се оборудва е добре да подбере "по-изправен" екземпляр!
Иначе сравнен със Skil с подобна цена е направо безплатен.
bulhomes2 - майстор
Gadnyara написа:
... има си шестостен-ключ с място за прикрепване. Щом аз не съм успял да загубя оригиналното ключе, значи е достатъчно сполучливо решено...
Явно е много сполучливо, щом аз даже не съм и намерил къде е закрепено :lol:. Сериозно - къде е това? Че да я огледам по-сериозно.
Stefan_62 - майстор
Gadnyara написа:
Винтовертите от брошурата: купих си преди време и го похвалих на колеги. Всички до един им се паднаха с крив шпиндел.
На Втора скорост (пробиване) има вибрация, която малко дразни. При навиване/развиване на винтове не се усеща.
Та, който е решил да се оборудва е добре да подбере "по-изправен" екземпляр!
Иначе сравнен със Skil с подобна цена е направо безплатен.
А колко горе долу /като време/ издържа батерията след заряд при нормална /без особенно натоварване/ работа за деня, че аз имам един винтоверт на "Анхел" и като поработя около половин час с него и му пада батерията.
Mega - специалист
Винтоверта е разкошен, взех го за хоби цели, но се оказа корав и сега работя в офиса с него. Сега го пускат пак и ще си взема още един. Изобщо не е слаб! Батерията държи доволно. От всичко на Parkside, това за сега е най-доброто!
Stefan_62 - майстор
Mega написа:
Винтоверта е разкошен, взех го за хоби цели, но се оказа корав и сега работя в офиса с него. Сега го пускат пак и ще си взема още един. Изобщо не е слаб! Батерията държи доволно. От всичко на Parkside, това за сега е най-доброто!
Ти направо ме нави на 100% за винтоверта :prayer: :drinkers: , в четвъртък, ако все още съм жив и здрав :lol:, ще атакувам Лидл рано, рано :partyman: и ще си заприходя един. Решил съм да си оборудвам още 10 инструмента от тях /снощи им разглеждах каталога с инструментите и си набелязах някой от които имам нужда/ :lol: и спирам, че ще има :mod: и :axe: от страна на жената :lol:
Gadnyara - специалист
Stefan_62 написа:
А колко горе долу /като време/ издържа батерията след заряд при нормална /без особенно натоварване/ работа за деня, че аз имам един винтоверт на "Анхел" и като поработя около половин час с него и му пада батерията.
Съвсем наскоро го понатоварих - 100 отвора ф10 в плочи двоен под с дебелина 38мм. След тях успя да развие/навие винтовете на около 200 контакта (600 клеми) и около 30 АП в ел. табло. Може би имаше още малко живот, но свърши работата. На около 1 година е.
Бях решил да не вземам друг с мен - този даже да издъхне, след 1 час го имам зареден напълно. Нещо, на което не обръщах внимание преди време, но е голямо удобство.
За цената си е перфектен - даже колегите с кривите шпиндели са много доволни, а съвсем наскоро някои бяха новодомци и си тормозиха машините.
Пак бих си го купил!
Gadnyara - специалист
bulhomes2 написа:
Gadnyara написа:
... има си шестостен-ключ с място за прикрепване. Щом аз не съм успял да загубя оригиналното ключе, значи е достатъчно сполучливо решено...
Явно е много сполучливо, щом аз даже не съм и намерил къде е закрепено :lol:. Сериозно - къде е това? Че да я огледам по-сериозно.
На снимката на брошурата се вижда етикета в/у черна пластмасова капачка... близо до скалата за дълбочината. Е, не е там.
Но, от другата страна, срещу етикета, на същата черна капачка е мястото за ключето. Постоянно губя имбусни ключове, а този се задържа заради тази смешна стойчица.
http://mikesworkshop.weebly.com/pillar-tool.html
тук на втората снимка се вижда...
Mega - специалист
Stefan_62, би ли споделил каталога и с нас? Мисля, че би било интересно за всички?
juvigy - специалист
Gadnyara написа:
Stefan_62 написа:
Съвсем наскоро го понатоварих - 100 отвора ф10 в плочи двоен под с дебелина 38мм. След тях успя да развие/навие винтовете на около 200 контакта (600 клеми) и около 30 АП в ел. табло. Може би имаше още малко живот, но свърши работата. На около 1 година е.
Бях решил да не вземам друг с мен - този даже да издъхне, след 1 час го имам зареден напълно. Нещо, на което не обръщах внимание преди време, но е голямо удобство.
За цената си е перфектен - даже колегите с кривите шпиндели са много доволни, а съвсем наскоро някои бяха новодомци и си тормозиха машините.
Пак бих си го купил!
За този дето е 10.8Волта 1.3А/ч ли говорим ? Нещо май го прехвали ми се струва. Да не ти е 2-3 а/ч батерията ?
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: