ivanvasilev1970 написа:Chapara, благодаря за куража, който ми давашДа вметна, че това което си посичил като CD профил всъщност е UD. Това, което си посочил като UD всъщност е CD.
Опитах се да видя "врата" за питата в сайта на
http://www.eurocom2000.net/bg
Мъчна работа...или аз не мога да се ориентирам или сайта им е малко дървен...
Гледам скелета на куфара на Прасчо и долкото мога да се ориентирам профиите са такива:Интересува ме как се осъществява връзката между двата вертикални UD профила , които са в ъгъла и двата хоризонтални CD профила, които се поставят напречно на UD-тата?Прикачен файл:str999.JPG
UD профил - 28/27мм
CD профил - 28/60мм /по спомен/
По стените, тавана и пода се прави рамка от UD профили/27х28мм/. На външния ъгъл се поставят два UD профила хванати един към друг с "копчета" гледащи към UD профилите на стената. Получената рамка се запълва с CD профили/28х60/ напречно като само се заклинват на съответното разстояние.
Момента с подрязването на CD-тата покрай тръбата не е толкова фатално. Сложи едно две в повече, но моля те когато слагаш картона рапидките да ти бъдат на страничните UD профили и в никакъв случай на CD-тата. Иначе ще пробиеш тръбата. Това и при първия и при втория слой ГК.