... А това в колко часа ще се включва помпата на подовото е само идея. Може на практика да се окаже, че е по-добре през деня докато няма никой вкъщи, да работи подовото, да изразходи енергията събрана в акумулатора, а вечерно време когато съм си вкъщи да си е вече топло в стаите, със вече добре затоплен под. За това и си споделих идеята в този форум
 ... А това в колко часа ще се включва помпата на подовото е само идея. Може на практика да се окаже, че е по-добре през деня докато няма никой вкъщи, да работи подовото, да изразходи енергията събрана в акумулатора, а вечерно време когато съм си вкъщи да си е вече топло в стаите, със вече добре затоплен под. За това и си споделих идеята в този форум  Много мнения, много идеи, накрая може да се получи нещо интересно и смислено
 Много мнения, много идеи, накрая може да се получи нещо интересно и смислено  .
.
 Аз съм стигнал до извода,че за отопление на ток най икономично е с климатик,а колектора си го вържи за бойлера дано поне него да стопли.
 Аз съм стигнал до извода,че за отопление на ток най икономично е с климатик,а колектора си го вържи за бойлера дано поне него да стопли.