stiv1961 написа:И ми стана интересно като се зачетох- пише ,,Произход- Далечен изток"Е, то при такива дестинации локализацията е трудна, пък и излишна

stiv1961 написа:И ми стана интересно като се зачетох- пише ,,Произход- Далечен изток"Е, то при такива дестинации локализацията е трудна, пък и излишна
VLADO66 написа:Корейското Ким Чи няма нищо общо с нашия деликатес-ние сме развили това изкуство до такива висоти че може да се защити докторат по биохимия.Корейски дилетанти,все едно да се сравнява саке с 15 г отлежала амброзияЗа ким чи-то не си прав, виж амброзия не съм опитвал, нищо не мога да кажа.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: