stiv1961 написа:И ми стана интересно като се зачетох- пише ,,Произход- Далечен изток"Е, то при такива дестинации локализацията е трудна, пък и излишна

stiv1961 написа:И ми стана интересно като се зачетох- пише ,,Произход- Далечен изток"Е, то при такива дестинации локализацията е трудна, пък и излишна

VLADO66 написа:Корейското Ким Чи няма нищо общо с нашия деликатес-ние сме развили това изкуство до такива висоти че може да се защити докторат по биохимия.Корейски дилетанти,все едно да се сравнява саке с 15 г отлежала амброзияЗа ким чи-то не си прав, виж амброзия не съм опитвал, нищо не мога да кажа.
 . Въпреки премеждието след зареждането на зелето чорбата станала една розова, възкисела и леко солена. Ще изчакам да втаса добре и тогава пресичам. Ето снимка на помощника за претакането- издържа две седмици. След като извадих помпата я промих около 20 мин. с минерална вода и я консервирах за следващия сезон
 . Въпреки премеждието след зареждането на зелето чорбата станала една розова, възкисела и леко солена. Ще изчакам да втаса добре и тогава пресичам. Ето снимка на помощника за претакането- издържа две седмици. След като извадих помпата я промих около 20 мин. с минерална вода и я консервирах за следващия сезон 
 . Накарай мързеливия да работи та да те научи на акъл
. Накарай мързеливия да работи та да те научи на акъл 
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: