Звучи извратено, но както гледах тоя каталог така не съм разглеждал сп. плейбой 
Много може и да се научи от него, не само за оплакване на очото. А че няма да си купя примерно ренде за 200$ то е ясно, но описанията на ножове, ъгли на поставяне заточване и тн. няма много места от където да се прочетат.

Много може и да се научи от него, не само за оплакване на очото. А че няма да си купя примерно ренде за 200$ то е ясно, но описанията на ножове, ъгли на поставяне заточване и тн. няма много места от където да се прочетат.

или както всички я наричат "лабораторията"
  или както всички я наричат "лабораторията"  Ето малко снимки:
  Ето малко снимки: .
 .
 ) нарича се творческа обстановка
 ) нарича се творческа обстановка  . Аз напоследък се мъча да си изградя навика след като свърша нещо да подреждам и изчиствам. Докато творя може да е с главата надолу, но след като свърша гледам всичко да на мястото си, щото в противен случай няма никога да го сместя.
 . Аз напоследък се мъча да си изградя навика след като свърша нещо да подреждам и изчиствам. Докато творя може да е с главата надолу, но след като свърша гледам всичко да на мястото си, щото в противен случай няма никога да го сместя.
 за работното място. Изглежда доста удобно за работа.
  за работното място. Изглежда доста удобно за работа. , за удряне, блъскане, мелене и тнт. имам масивен дърводелски(резбарски) буков тезгях на който си извършвам тези маниполации.
 , за удряне, блъскане, мелене и тнт. имам масивен дърводелски(резбарски) буков тезгях на който си извършвам тези маниполации.