a3ot написа:Дай , инфо за материалите и размери ? Иначе е добро решение.Тегло на уреда 5,2кг.
Дължина :Събран:950мм./ Разгънат-1600мм.
Може да е с малко по голяма дължина в зависимост от ръста .
Тръби безшевни 32х4 и 42х4
a3ot написа:Дай , инфо за материалите и размери ? Иначе е добро решение.Тегло на уреда 5,2кг.
Chefo77 написа:Всеки вижда това което иска да види!agj написа: Аз също не искам да спора с никой !На мен си ми върши работа по добре от брадвата !Пич, това е като реализация за уволнените онанисти на слонове в зоопарковете ...
abcdefghijklmnopqrstuvwxz написа:Браво на agj , щом и тъщата може да ги цепи е отлично.Външната тръба не удря долу върху острието ,и така няма как да се подбие ,удря в горната част на малката тръба !На малката тръба е заварена тапа с базични електроди за да се осигури максимална здравина,твърдост и устойчивост на износване и подбиване .До този момент няма и следа от такова !
Няма да се оправдава, ами може да сцепи някое дърво и да туря ракийката и салатата, а не да те чака да и ги нацепиш.
Я, сподели дали няма да се подбие външната тръба от ударите или как си решил този възможен проблем?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: