• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 21
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
agj - майстор
a3ot написа:
Дай , инфо за материалите и размери ? Иначе е добро решение.
Тегло на уреда 5,2кг.
Дължина :Събран:950мм./ Разгънат-1600мм.
Може да е с малко по голяма дължина в зависимост от ръста .
Тръби безшевни 32х4 и 42х4
Chefo77 - майстор
agj написа:
Аз също не искам да спора с никой !На мен си ми върши работа по добре от брадвата ! :partyman:
Пич, това е като реализация за уволнените онанисти на слонове в зоопарковете ... :-D
agj - майстор
Chefo77 написа:
agj написа:
Аз също не искам да спора с никой !На мен си ми върши работа по добре от брадвата ! :partyman:
Пич, това е като реализация за уволнените онанисти на слонове в зоопарковете ... :-D
Всеки вижда това което иска да види! :-D
И ако онанизма му е в главата съответно вижда неща свързани с него ! :lol:
Krass - майстор
Сутрин вечер онанизъм,
здрав и бодър организъм :lol:
agj - майстор
Krass написа:
Сутрин вечер онанизъм,
здрав и бодър организъм :lol:
Е щом казваш, сигурно е така! :lol:
abcdefghijklmnopqrstuvwxz - майстор
Браво на agj , щом и тъщата може да ги цепи е отлично.
Няма да се оправдава, ами може да сцепи някое дърво и да туря ракийката и салатата, а не да те чака да и ги нацепиш.
Я, сподели дали няма да се подбие външната тръба от ударите или как си решил този възможен проблем?
agj - майстор
abcdefghijklmnopqrstuvwxz написа:
Браво на agj , щом и тъщата може да ги цепи е отлично.
Няма да се оправдава, ами може да сцепи някое дърво и да туря ракийката и салатата, а не да те чака да и ги нацепиш.
Я, сподели дали няма да се подбие външната тръба от ударите или как си решил този възможен проблем?
Външната тръба не удря долу върху острието ,и така няма как да се подбие ,удря в горната част на малката тръба !На малката тръба е заварена тапа с базични електроди за да се осигури максимална здравина,твърдост и устойчивост на износване и подбиване .До този момент няма и следа от такова !

Прикачен файл

IMG_0033.1.JPG

Прикачен файл

IMG_0009.JPG
bulhomes2 - майстор
От всички най-ме кефи тая. Двупосочна (няма празен ход), не я интересуват размерите на дървата и човек пипа най-малко в сравнение с другите цепачки досега. Ама и сериозни кютуци са на клипа. Т'ва ако трябва да го ма'аш с брадвата...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SbYp0bVn4pI[/youtube]
dyaneff - майстор
Това наистина е най-безопасната машина, макар и малко бавна. Цената им е от $9500 до $12900 :shock:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 21

Тема "Конус за цепене на дърва" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: