В случая май е най-добре да обявим производителите на пелети за богове
,и да се задоволим с препродажба
.

de_marco написа:В зависимост от автоматизацията на процеса съм съгласен със syncho и filmatoplo. Реалната цена трябва да е между 270 - 310 лв/т. Всичко друго е .... БГ пазарДруг факт е, че няма производител с добра автоматизация в България, и ако не трябваше да имаме 35 работника, а 12, себестойността на пелетите би била друга.
Не забравяй и посредника, той винаги си слага между 40 и 100 лева/тон, което е повече от печалбата на производителя
de_marco написа:В зависимост от автоматизацията на процеса съм съгласен със syncho и filmatoplo. Реалната цена трябва да е между 270 - 310 лв/т. Всичко друго е .... БГ пазарДруг факт е, че няма производител с добра автоматизация в България, и ако не трябваше да имаме 35 работника, а 12, себестойността на пелетите би била друга.
колко тона на час правите за да имате 35 работника
batcho написа:Между 24 и 28 тона на денонощие, трисменен режим. Много ти се виждат работниците ли?
колко тона на час правите за да имате 35 работника
digitalpr написа:Ти ли ще се опиташ да ги гориш?Да - интересно ми е да видя как горят. Слънчогледа е гняз, ама гори. Интересно ми е сламените дали ще ми ги яде чудо(вище)то.
vlado_sm написа:Някой има ли наблюдение на пелетите от Шуменската фирма Лес Комерс?Моля споделете мнението си ако сте ги ползвали.Миналата година се набутах с 4тона.Голям боклук.Пепелно съдържание-6.5%/проверявани в лборатория на Ерато,а ги продаваха за клас"А"/-шлакуваха много.Никога повче "Лес Комерс"!!!!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: