• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 43
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Тани - модератор
Мисията поне засега ми изглежда, като да обяснявам на някой шестгодишен, който не знае цифрите, какво е косинус! Има доста теми написани по въпроса. Прочети ги и задай тук КОНКРЕТНИ ВЪПРОСИ! Сигурен съм ,че още с прочитането на някоя тема, ще отпаднат всичките ти въпроси!
wdas - помощник
Здравейте отново ,след кратък разговор с познат майстор разбрах повечето от нещата който ми трябват , сега въпроса ми е от естетическа гледна точка,според вас добре ли е като идея окачения таван в първо време да е един правоъгълник 1,20 х 1,00м в средата на тавана (при стая 5х3,50м) и да е на дълбочина или ширина ли как се води (издаден надолу) 10см, и най-странното (според мен) полилей в окачен в средата на издадената част.Предполагам си го представяте,самата идея ми е дали полилея няма да е леееко натруфен тъй като в тавана в средата по края искам да има по 1 лампичка (малка около 10см диаметър) по 1 на страна тоест 4 лампички ОКОЛО полилея,самия той е изчистен,3ка и не виси надолу ,а леко изкривен в страни,няма дрънкулки и др подобни.
Вероятно ще кажете че е въпрос на вкус но все пак исках да попитам,също така,и след 1-2-3 месеца може ли да се продъжи работата като около него се оформи друга част която ще е като рамката на правоъгълника в средата,като ме притесняват кабелите как да се скрият и свържат...?
Надявам се този път да съм по-конкретен и да има отзиви.Благодаря!
Pooh - майстор
Що не проведеш по-дълъг разговор с "познат майстор" и да решите?
Иначе всичко може, ако си мераклия и елхичката, може да си монтираш на тавана.

Сега малко по-сериозно - начертай си една схемичка, на това което искаш да се получи и сам ще си отговориш на въпросите. Пък и на нас ще помогнеш да не гадаем какво точно си представяш.
Тани - модератор
Прикачен файл:
1355514265219.jpg
Прикачен файл:
1355514219023.jpg
Прикачен файл:
1355514121882.jpg
Пресни пресни. Току що ги снимах. Може да ползваш идеята. Разбира се в твоя случай и четвъртия крй ще изглежда като другите три. Това разбира се оскъпява малко проекта. В средата на тази фигура също ще има полилей, той обаче ще е квадратен . Имам и снимки на тавана с фигурата и монтиран полилей заедно с луничките на другия край но те са в къщи и мога да ги изпратя когато се прибера, ако проявяваш интерес
jekasus - майстор
С какво ще се предпази напукване на вътрешни ъгли - корнизи, акрилен кит или още прясно-прясно.
Ко да правим - професионално изкривяване Изображение
Тани - модератор
Още не са изсъхнали даже.
Прикачен файл:
1355516194555.jpg
Прикачен файл:
1355516366888.jpg
Тани - модератор
Прикачен файл:
20121214_223505.jpg
Нищо не каза. Освен професионално изкривяване очаквах и професионално мнение от тебе :wink:
Прикачен файл:
1355518771681.jpg
jekasus - майстор
Брях.......... :lol:
Я памятник себе воздвиг нерукотворный
А.С.Пушкин.

Да не затриеш със шпакловката и боята историята за бъдещи поколения :-D
Тани - модератор
А, вече може да спиш спокойно! Няма да се напукат вътрешните ъгли - невъзможно е! :wink:
Прикачен файл:
10.jpg
А и работния ден приключи преди малко!
jekasus - майстор
Тук се зароди един въпрос - как пращаш снимки от телефон във форума, моя прави над 1мб и те не стават, за да ги смаля, ги чувъркам на пейнта на лаптопа вкъщи.
За хартиени ленти си знам(беше въпрос за прясното, демек незавършено още), но държа да ми остане името там завинаги :-D
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 43

Тема "Въпроси относно монтирането на окачени тавани" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: