Мисията поне засега ми изглежда, като да обяснявам на някой шестгодишен, който не знае цифрите, какво е косинус! Има доста теми написани по въпроса. Прочети ги и задай тук КОНКРЕТНИ ВЪПРОСИ! Сигурен съм ,че още с прочитането на някоя тема, ще отпаднат всичките ти въпроси!
Здравейте отново ,след кратък разговор с познат майстор разбрах повечето от нещата който ми трябват , сега въпроса ми е от естетическа гледна точка,според вас добре ли е като идея окачения таван в първо време да е един правоъгълник 1,20 х 1,00м в средата на тавана (при стая 5х3,50м) и да е на дълбочина или ширина ли как се води (издаден надолу) 10см, и най-странното (според мен) полилей в окачен в средата на издадената част.Предполагам си го представяте,самата идея ми е дали полилея няма да е леееко натруфен тъй като в тавана в средата по края искам да има по 1 лампичка (малка около 10см диаметър) по 1 на страна тоест 4 лампички ОКОЛО полилея,самия той е изчистен,3ка и не виси надолу ,а леко изкривен в страни,няма дрънкулки и др подобни.
Вероятно ще кажете че е въпрос на вкус но все пак исках да попитам,също така,и след 1-2-3 месеца може ли да се продъжи работата като около него се оформи друга част която ще е като рамката на правоъгълника в средата,като ме притесняват кабелите как да се скрият и свържат...?
Надявам се този път да съм по-конкретен и да има отзиви.Благодаря!