Днес 27.12.2012 времето през деня се затопли до 8гр и разхода падна на 1кв/ч.Прави ми впечатление,че ТП сама си е направила промяна на минималната тем. на водата като цикъла е 8/20мин,а по късно става 6/11мин 

kuuuuuul написа: .Прави ми впечатление,че ТП сама си е направила промяна на минималната тем. на водата катоКак така? За да го прави трябва да има управление по външна температура - прегледай настройките.
kuuuuuul написа:Още не ми е много ясна цялата логока на управлението,тъй като има датчик за външна тем. може да се влияе и от неяРазгледах описанието в eBay.Днес 28.12 средния разход при цял ден гъста мъгла ср.+3гр е 1,4кв/ч
kuuuuuul написа:Най-вероятно тази схема е за охлажданеНе, не е за охлаждане. Какво битово охлаждане може да стане от вода 60 градусаДатчика може да се регулира от 20-60гр което значи че може да се сложи и в стаята,но кабела е къс и не знам да ли мога да го удължа,днес ще взема да се пробвам.Да ли ще има значение дебелината на кабела?
kuuuuuul написа:В момента я грее слънцето и тем. е 6,5гр и промени долната граница.Сега работи 8/24минТака не е ли по-добре:Мога да задавам само горната граница.Иначе тази схема още миналата година писах че нещо е сбъркана.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: