filmatoplo написа:Наздраве компанията
да питам -точите ли ги тези луканки , кръгли ми приличат на снимката
![]()
.Моите са сега сухи ,сплескани -1 сант .

filmatoplo написа:Наздраве компанията
да питам -точите ли ги тези луканки , кръгли ми приличат на снимката
![]()
.Моите са сега сухи ,сплескани -1 сант .
valentor написа:1. ЧНГ на всички, да сте здрави и успяващиЧестита 2013г. на всички майстори на мезелиците, да сте живи и здрави вие и семействата ви и през новато година да си правиме по-вече благинки
2. Точенето си е жива хамалогия, а аз съм мноооого мързелив, поради което технологията ми е друга : върху гладка повърхност нареждам , след третия/четвъртия ден суЖука, върху него втора гладка повърхност и пак суЖук , и така на 3-4 етажа.Ползвам едни пластмасови подноси. Върху последната плоскост вместо сужук слагам една или две бутилки от 11 литровите,пълни с вода. Това през нощта, а през деня на сушилката. 3-4 такива притискания са достатъчни за придавана на желаната плоска форма
teon написа:Дупча за да излезе влагата и въздуха при мачкането после,така го правя от много години,не съм видял нещо смущаващо.SEV написа:При пълненето дупча червата с куката на жената...туй с дупченето не ми се вижда добра идея...за да излезе въздуха.
stiv1961 написа:А бе, SEV, като гледам терасата се замислям къде си пушиш цигаритеЗа много години на теб и на всички съфорумци,аз рядко пуша цигари при толкова противници вкъщи(жена,деца)почти ме отказоха от този вреден навик.там няма място да се обърнеш
За много години
teon написа:Абе става /въпреки, че аз никога не ги дупча и пак си стават/, но има опасност при валирането да се спукат където са дупчени. Когато са добре напълнени и вързани в краищата не остава никъкъв въздух вътре.SEV написа:При пълненето дупча червата с куката на жената...туй с дупченето не ми се вижда добра идея...за да излезе въздуха.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: