Интересно, че в ръководството за употреба на английски за избор на обороти при различни материали има таблица и за steel metal. На български е описано като ламарина, отделно има за алуминий, мед и дърво.

bulhomes2 написа:За този не мога да кажа, но мога да препоръчам за тези пари Raider. Преди 6 години купих на бащата такъв за 120 лв (водопроводчик е) и досега не е имал никакви проблеми. И в други теми и форуми са ги хвалили. Това не означава, че другите продукти са им свестни, но перфораторите са ги докарали. 120 лв не беше най-евтиния модел. Имаше и за 80-90 лв, но продавача ме посъветва да взема по-големия.Абе вярно си е, скоро работих с един "Raider" добре се държи, но много грубичък като направа, а и тежичък. Умаляха ми ръцете докато пробия 10-на дупки на тавана
kalpev написа:Перфораторът ме учуди с мощността си (ако е реална), но удара му е слабичък.Вярно, че за тази мощност си е слаб удара /ако наистина може да се вярва на дадената информация/, но все пак е перфоратор, а не къртач и за домашни нужди за тези пари мисля, че си е добре. Чакам да дойде четвъртък
При тегло от 3.6 кг не е от най-леките и компактни. Обаче, за цената си е супер, защото само аксесоарите, с които върви са си сума.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: