• 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Интересно, че в ръководството за употреба на английски за избор на обороти при различни материали има таблица и за steel metal. На български е описано като ламарина, отделно има за алуминий, мед и дърво.
Stefan_62 - майстор
А някъкви отзиви за перфоратора? :?
mitko64 - майстор
Не ми представлява интерес, имам 2 броя SDS Plus. От първо четене ми се вижда слабичък удара за този мощен двигател. Но за тези пари според мене си заслужава.
bulhomes2 - майстор
За този не мога да кажа, но мога да препоръчам за тези пари Raider. Преди 6 години купих на бащата такъв за 120 лв (водопроводчик е) и досега не е имал никакви проблеми. И в други теми и форуми са ги хвалили. Това не означава, че другите продукти са им свестни, но перфораторите са ги докарали. 120 лв не беше най-евтиния модел. Имаше и за 80-90 лв, но продавача ме посъветва да взема по-големия.
Stefan_62 - майстор
bulhomes2 написа:
За този не мога да кажа, но мога да препоръчам за тези пари Raider. Преди 6 години купих на бащата такъв за 120 лв (водопроводчик е) и досега не е имал никакви проблеми. И в други теми и форуми са ги хвалили. Това не означава, че другите продукти са им свестни, но перфораторите са ги докарали. 120 лв не беше най-евтиния модел. Имаше и за 80-90 лв, но продавача ме посъветва да взема по-големия.
Абе вярно си е, скоро работих с един "Raider" добре се държи, но много грубичък като направа, а и тежичък. Умаляха ми ръцете докато пробия 10-на дупки на тавана :lol: Търся нещо по компактно и леко,е и евтиничко :lol:
kalpev - специалист
Перфораторът ме учуди с мощността си (ако е реална), но удара му е слабичък.
При тегло от 3.6 кг не е от най-леките и компактни. Обаче, за цената си е супер, защото само аксесоарите, с които върви са си сума.
Stefan_62 - майстор
kalpev написа:
Перфораторът ме учуди с мощността си (ако е реална), но удара му е слабичък.
При тегло от 3.6 кг не е от най-леките и компактни. Обаче, за цената си е супер, защото само аксесоарите, с които върви са си сума.
Вярно, че за тази мощност си е слаб удара /ако наистина може да се вярва на дадената информация/, но все пак е перфоратор, а не къртач и за домашни нужди за тези пари мисля, че си е добре. Чакам да дойде четвъртък :lol:
п.п. Аз затова питам, ако някой го притежава да напише малко отзиви, но явно няма такива колеги.
jekasus - майстор
Тогава ще чакаме твои отзиви :-D
Stefan_62 - майстор
jekasus написа:
Тогава ще чакаме твои отзиви :-D
Няма проблем, но отзиви ще има след първата работа с машината, а скоро /поне до април/не се очертават някъкви ремонти :lol: . Е ще го пробвам веднага в някой бетон в мазата ама само малка проба :lol: .
newmember - специалист
Аз чакам мнение за нитачката :) Имам мерак на една, даже гледах по сайтовете едни за по 50 лева - Unior и Usag :) Ако има кутийка/куфарче я отнасям направо, но и без него пак мисля да я отнеса, че ми се свиди да дам 50 лева за нещо дето ще седи в шкафа освен за пробата ... :) Дали ще може да тегли всякакви нитове или само алуминиеви? За нитове с по-дълги глави ще става ли или само за по-къси сглобки? Благодаря!
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: