EPS или каменна вата, като топлоизолационният ефект би бил почти еднакъв.Защо навсякъде чета точно обратното, че каменната вата е далеч по-доброто решение за външна изолация?
gechev написа:РР. Къде във форума е ДЕМОКРАЦИЯТА и ако я няма , може ли да си платя за рекламка като МАРИСАН. ОБИЧАМ ВИ.Уважаеми г-н Гечев,
Мисля, че сме се мяркали и лично, поне по телефон със сигурност.
Споделял съм добри резултати от дребни ремонти с Вашите блокчета.
Почти всички тук знаят, че сте собственик (или галавен....) в Тивит.
Тук, при нас, в подобно положение сте Вие, Марисан (предупредих ги за Правилата), SHL, Изомакс, дори някои от Модераторите и Администраторите, няколко търговци/сервизи на инструменти и др.
Въпросът е да не се прекрачва балансът между полезността на участията и откровената комерсиалност.
Тук сте вече две години и вярвам не сте имали проблем, както и ние.
Считам, че производителите/търговците СЪЩО могат да са полезни тук с опита и знанията си.
Ако счетете за нужно, както Ви подсказаха, може да засилите визитката си подпис и линк към сайта Ви - никой не Ви е ограничил.
В този пръв извънреден (според мен) случай, дори не Ви правя и забележка, защото действително намирам изделията Ви за актуални и участието Ви тук - полезно.
Успокойте малко "топката", моля.
Поздрави,
П.П. Фло, независимо от Вашето мнение, е "друга бира" (проблем). Сигурно и ние малко го подведохме с прекалена и ненавременна толерантност тук и той се самозабрави.