svetliopi44 написа:Уважаеми колеги, аз все пак ходя на работа ... НЕ СЪМ СЕ ПОКРИЛ ... понеже няма от кого и за какво.Това за покриването беше шега, ако съм те обидил, извинявай.
Щом не става здраве да е, да е мислил инжинера дето е проектирал недоразуменията си.
Исках да помогна на човека (собственика) но щом не става здраве да е.
Моята работа съм я свършил и парите отдавна похарчил.![]()
![]()
И незнам какво не разбрахте 2 девиатора които не могат да се пипат и две осв. тела захранвани от тях.
Кутии кабели и къртачи не виреят понеже днес монтираха и мебелите така че както се вика СВИРЕНО Е.
Така и никои не се опита да ми обясни как са направени тези полилеи с халогенки и диоди.
Натискаш веднъж , светват само халогенките... гасиш и натискаш втори път ,светват и диодите.
Това исках да постигана колеги, но уви влезнахте в някакви самодоказвания.
Благодаря искрено на хората които са си направили труда да правят схеми и да ми обясняват... за другите немам думи.
п.п. Единствено moimoimoi, torbalan i bulhomes2 вдянаха какво искам и какво е съществуващото половение.![]()
Благодаря момчета.
Предложихме ти няколко разумни варианта, в единия не можеш да намериш материалите, другия бил много скъп(а вие държите да е шнайдер) другият за къртенето е доста крайно.....затова писах и за таралежа, тези полилеи за които питаш, има варианти с повече проводници или с някаква електроника, но това не е толкова просто и най вероятно не много евтино, ако изобщо някой се навие да прави каквото и да било. Оставете си го така, пийте по няколко ракии

ПП. Тази снимка е за пример или това са действително въпросните ключове и лампи ?