• 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 81
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Аз съм сложил по 10Кома на местата където са тръбните сензори към платката на Osaka 12" (сервизните техници си ги бяха взели) и терморегулатора при котела подава 12в по двужилен кабел и задейства реле което свързва 10Кома към платката (буксата за външното тяло) и така както си показва грешката си заработва само над 45гр, а под 45гр релето изключва 10те Кома и тялото си изписва грешката че липсва сензора на външното тяло и след 12часа (като се запали парното всичко се повтаря на ново) :drinkers:
slon4o - помощник
Имам излишни 6-7 тела от климатици.Аз използвам едно от тях без преработка на електрониката и работи отлично.Ако някой се интересува , да пише.Цена 60-70лв за брой,в зависимост от големината(12-18)
m.lukanov1951 - специалист
slon4o написа:
Имам излишни 6-7 тела от климатици.Аз използвам едно от тях без преработка на електрониката и работи отлично.Ако някой се интересува , да пише.Цена 60-70лв за брой,в зависимост от големината(12-18)
Къде се намират телата,дай адрес или телефон.
filmatoplo - майстор
Каква марка са , всичките еднакви ли са по марка , всички ли са тествани че им върти вентилатора :?
jinio - специалист
Здравейте, вчера купих от една фирма в Сифия 2 бр. термостат, който работят от +35оС до -35оС, китайски на цена 8лв. бройката, днес сложих и двата единия на една колона, вързах го със силиконови нагреватели, настроих на -5 да включва и да размразява леда по външното тяло, а другия на тялото от климатик което ми е към парното и е настроен на +30оС. Наблюдавам го почти цял ден за сега няма проблеми дано и така да си остане.
kuuuuuul - майстор
Е що ни дразниш само,дай линк де. :-D :partyman:
slon4o - помощник
Хасково, Elko на мцушита електрик,на моя съм сменил само тънката тръба,не съм преработвал нищо по ел част и работи нормално с изх Т около 45-60* на въздуха.Стаята е 25м2.При падане на Твода(изкл. котел-помпа) влиза в режим дефростация и спира вентилатора. При повишаване Твода се вкл. отново.Моля пишете на aso78@abv.bg
jinio - специалист
kuuuuuul написа:
Е що ни дразниш само,дай линк де. :-D :partyman:
Купух ги от една фирма в София ето и сайта www.frigocommerce.com
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 81

Тема "Климатик свързан към парното" | Включи се в дискусията: