• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
plamen8527 - напреднал
LazarGanev написа:
Няма такъв термин. При тебе колко е?
днес го засякох около 20 градуса
LazarGanev - "Велик майстор"
Как го мериш и къде? Толкова дни продължава тази тема, досега на твое място щях да си купя някакъв термометър и да проследя какво става - каква е температурата на входа и изхода на котела, на входа и изхода на радиаторите за да имаме тук материал за чепкане :)
plamen8527 - напреднал
LazarGanev написа:
Как го мериш и къде? Толкова дни продължава тази тема, досега на твое място щях да си купя някакъв термометър и да проследя какво става - каква е температурата на входа и изхода на котела, на входа и изхода на радиаторите за да имаме тук материал за чепкане :)
Какъв термометър да си купя? Нямам представа какъв трябва да е и от къде да го купя???
saraneron - специалист
Като пластмасово пистолетче ,в ЕBAY,колкото искаш
Svezar - специалист
plamen8527 написа:
Може ли някой да сподели каква е допустимата разлика на температурата на вода между водата в котела и радиатора ???
По принцип се гледа разликата на изходящата и на връщащата вода ,но за целта трябва да имаш сложени ВЕРНИ термометри и на двете при котела :wink: Разликата показва колко топлина отдават радиаторите и при мен например обикновено е около 10 градуса !
igt - специалист
filmatoplo написа:
Друго ще приказваш и ти , тя запорожката върви като нова. :wink: Щом съм подменил котела значи така съм преценил на место , на път е още един -ела да ти го подаря.Да добавя -в случаите всичко са опитвали хората -дори изграждане на нови комини .
И аз се нареждам на опашката за виадруса, пък бил и "най-тъпия" котел.
Пиши къде е и паля буса!
geniya - специалист
igt написа:
filmatoplo написа:
Друго ще приказваш и ти , тя запорожката върви като нова. :wink: Щом съм подменил котела значи така съм преценил на место , на път е още един -ела да ти го подаря.Да добавя -в случаите всичко са опитвали хората -дори изграждане на нови комини .
И аз се нареждам на опашката за виадруса, пък бил и "най-тъпия" котел.
Пиши къде е и паля буса!
+1 :-D
И аз чакам, чакам вече час...
plamen8527 - напреднал
Колеги посаветвайте ме има ли смисъл да изолирам тавана сега , въпреки че нямам изолация на стените??? Ще се усети ли ???
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

Тема "VIADRUS U22 НЕМОГА ДА СТОПЛЯ КЪЩАТА!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: