LazarGanev написа:Няма такъв термин. При тебе колко е?днес го засякох около 20 градуса

LazarGanev написа:Няма такъв термин. При тебе колко е?днес го засякох около 20 градуса
LazarGanev написа:Как го мериш и къде? Толкова дни продължава тази тема, досега на твое място щях да си купя някакъв термометър и да проследя какво става - каква е температурата на входа и изхода на котела, на входа и изхода на радиаторите за да имаме тук материал за чепканеКакъв термометър да си купя? Нямам представа какъв трябва да е и от къде да го купя???
plamen8527 написа:Може ли някой да сподели каква е допустимата разлика на температурата на вода между водата в котела и радиатора ???По принцип се гледа разликата на изходящата и на връщащата вода ,но за целта трябва да имаш сложени ВЕРНИ термометри и на двете при котела
filmatoplo написа:Друго ще приказваш и ти , тя запорожката върви като нова.И аз се нареждам на опашката за виадруса, пък бил и "най-тъпия" котел.Щом съм подменил котела значи така съм преценил на место , на път е още един -ела да ти го подаря.Да добавя -в случаите всичко са опитвали хората -дори изграждане на нови комини .
igt написа:+1filmatoplo написа:Друго ще приказваш и ти , тя запорожката върви като нова.И аз се нареждам на опашката за виадруса, пък бил и "най-тъпия" котел.Щом съм подменил котела значи така съм преценил на место , на път е още един -ела да ти го подаря.Да добавя -в случаите всичко са опитвали хората -дори изграждане на нови комини .
Пиши къде е и паля буса!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: