• 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
ZEDYCUS - майстор
dyaneff
Само имайте впредвид, че трябва да пробивате с много малки обороти.
+1 И задължително с дръжката към бормашината. При заклинване става страшно, особенно ако бормашината е мощна и няма съединител. Лично изпитано, с боркорона 127мм :butthead:
EDI - майстор
Ееее, тя ако заклини 127 и няма съединител на инструмента и теб ще завърти сигурно. :lol:
profesionalist_wood - майстор
pif4o написа:
Погледни я като се сетиш :) и още нещо, като завия голямата корона предполагам щифтовете трябва да влезнат в дупките, но не съвпадат. Виждам че има един страничен болт за реглаж явно от него мога да променя позицията на щифтовете така че като стегна короната щифтовете да се падната точно на дупките. Правилно ли мисля ?

п.п. Да ама не, тоя болт е за стягане на свредлото :) тогава тея щифтове ако трябва да влезат в дупките на короната то явно короната нямам как да е стегната до краи на резбата а малко по хлабава. Така ли ?
Отвори този линк тук и отиди на 40-41 страница и ще разбереш защо има луфт,защото боркороната е двойна.... http://viewer.zmags.com/publication/5f6 ... f67a36d/40

нека и колегата dyaneff да погледне там
dyaneff - майстор
Не виждам логика да слагам по две боркорони заедно. Относно оборотите мисля, че в сайта на Киров има таблица. Аз предпочитам да ги "въртя" с перфоратора. Имам един малък Бош и ми е много удобен защото има бавни обороти, а мощноста му е достатъчна.
ZEDYCUS - майстор
EDI
Ееее, тя ако заклини 127 и няма съединител на инструмента и теб ще завърти сигурно. :lol:
:-D Еми това казвам де, завъртя ме :rolleyes: (посука ми китката, без да я счупи) ,а и зъбите на бормашината се изрониха и я ремонтирах след това.
EDI - майстор
Имам предвид като по филмчетата - машината си върти и ти се въртиш около оста и. :lol:
Stefan_62 - майстор
kalpev написа:
Stefan_62 написа:
Хайде на ъглошлайфа от 24.01.:lol: , някой чакаха да го пуснат :lol:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-2EC ... _21505.htm
Добре де, къде я видяхте тази промоция? В нашия Лидл са залепили за четвъртък някакви азиатски измислици, детски неща и химикалки.

Абонирай се в сайта им за електронен бюлетин и ще получаваш точна информация. И аз гледах, че в сайта им няма, но в бюлетина който получих го има :lol:
mitko64 - майстор
dyaneff написа:
Не виждам логика да слагам по две боркорони заедно. Относно оборотите мисля, че в сайта на Киров има таблица. Аз предпочитам да ги "въртя" с перфоратора. Имам един малък Бош и ми е много удобен защото има бавни обороти, а мощноста му е достатъчна.
Логика има ако изрязваш ринг с размери съответващи на размерите на боркороните за по- бързо, т.е ринга е нужният детаил. Таблица си има и в самото упътване в комплекта. Най- добре става въртенето с BUR2 350E. На първа скорост съединителят сработва при 65 Nm. Иначе точните обототи по таблицата, явно ще ги настройвам по усет. Кофти е само че при настройките по електронен път(моделите Е) пада и въртящият момент.
kalpev - специалист
Stefan_62 написа:

Абонирай се в сайта им за електронен бюлетин и ще получаваш точна информация. И аз гледах, че в сайта им няма, но в бюлетина който получих го има :lol:
Благодаря, ще го направя :tonqe:
Когато писах, не се водех от необновения им сайт, а просто видях таблото пред магазина за промоциите в четвъртък, докато пазарувах там. И нямаше никакви инструменти показани. Явно нещата се случват в движение.
pif4o - специалист
Лелеее то имало тънкости, аз почна уж на ниско обороти па кат ми писне я засиля и после се чудя що пуши и що след няколко дупки скапаната китаиска бор корона превъртя от зад в държача :) Говоря за едни черни метално бор корони дето ги продават по пазарите за по 8-10 лева. Явно е щяла да върши още работа но не е трябвало така да я напъвам. Инак и на мен кат заклини веднъж и ме завъртя около бормашината :-D
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: