dyaneff+1 И задължително с дръжката към бормашината. При заклинване става страшно, особенно ако бормашината е мощна и няма съединител. Лично изпитано, с боркорона 127мм
Само имайте впредвид, че трябва да пробивате с много малки обороти.

dyaneff+1 И задължително с дръжката към бормашината. При заклинване става страшно, особенно ако бормашината е мощна и няма съединител. Лично изпитано, с боркорона 127мм
Само имайте впредвид, че трябва да пробивате с много малки обороти.
pif4o написа:Погледни я като се сетишОтвори този линк тук и отиди на 40-41 страница и ще разбереш защо има луфт,защото боркороната е двойна.... http://viewer.zmags.com/publication/5f6 ... f67a36d/40и още нещо, като завия голямата корона предполагам щифтовете трябва да влезнат в дупките, но не съвпадат. Виждам че има един страничен болт за реглаж явно от него мога да променя позицията на щифтовете така че като стегна короната щифтовете да се падната точно на дупките. Правилно ли мисля ?
п.п. Да ама не, тоя болт е за стягане на свредлототогава тея щифтове ако трябва да влезат в дупките на короната то явно короната нямам как да е стегната до краи на резбата а малко по хлабава. Така ли ?
kalpev написа:Stefan_62 написа:Хайде на ъглошлайфа от 24.01.Добре де, къде я видяхте тази промоция? В нашия Лидл са залепили за четвъртък някакви азиатски измислици, детски неща и химикалки., някой чакаха да го пуснат
![]()
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-2EC ... _21505.htm
dyaneff написа:Не виждам логика да слагам по две боркорони заедно. Относно оборотите мисля, че в сайта на Киров има таблица. Аз предпочитам да ги "въртя" с перфоратора. Имам един малък Бош и ми е много удобен защото има бавни обороти, а мощноста му е достатъчна.Логика има ако изрязваш ринг с размери съответващи на размерите на боркороните за по- бързо, т.е ринга е нужният детаил. Таблица си има и в самото упътване в комплекта. Най- добре става въртенето с BUR2 350E. На първа скорост съединителят сработва при 65 Nm. Иначе точните обототи по таблицата, явно ще ги настройвам по усет. Кофти е само че при настройките по електронен път(моделите Е) пада и въртящият момент.
Stefan_62 написа:Благодаря, ще го направя
Абонирай се в сайта им за електронен бюлетин и ще получаваш точна информация. И аз гледах, че в сайта им няма, но в бюлетина който получих го има
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: