Вариант 1-без кореми -няма да ти е приятно като пуснеш душа първо върху главата ти да падне плюнка застояла вода,фиксирането на тавана е по-надеждно от това на конструкцията.

ivanvasilev1970 написа:Имам въпрос за куфара. След като съм положил UD и CD профилите-връзката помежду им я правя сега-преди да положа ГК или това се прави едновременно с полагането на ГК?Сам си си отговорил на въпроса. Картона усилва по принцип конструкцията
Ако сложа винтчетата сега-структурата ще се заздрави преди полагане на ГК, но пък после винаги има шанс да уцеля винтче при полагане на ГК и последващото стягане на рапидките. Как е по правилно?
ivanvasilev1970 написа:Имам въпрос за куфара. След като съм положил UD и CD профилите-връзката помежду им я правя сега-преди да положа ГК или това се прави едновременно с полагането на ГК?Едновременно се прави - по-бързо и по-лесно. Копчета ги ползвам само за директни окачвачи или техни "заместители"
Ако сложа винтчетата сега-структурата ще се заздрави преди полагане на ГК, но пък после винаги има шанс да уцеля винтче при полагане на ГК и последващото стягане на рапидките. Как е по правилно?
ivanvasilev1970 написа:Вчера се обадих на две места...1 - в Китай е колежката
1. "...Обади се след 4-5 Февруари колежката отговаряща за внос е в чужбина" (може би да договаря моите плочки)
2. "...Фабриката в Испания още не е почнала производство. Не се знае кога ще ги произведе. Елате в магазина да си изберете други"
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: