Аз имам  проблем със 1 стена в стаята на децата. Отвън минава стълбището за 2-рия етаж и стената почти винаги е влажна, та аз се опитах да налепя от вътре  стереопор 5мм ролка вид на тапет и върху стереопора налепих фото тапет ,оградих го със лайсни и стана страхотно, ама за кратко . Когато стената се навлажни от дъждовете стереопора се изду и отлепи от стената  . Стана много грозно и свалих всичко наново залепих обикновен тапет , не е толкова красив като първия -
 . Стана много грозно и свалих всичко наново залепих обикновен тапет , не е толкова красив като първия -  . Искам да попитам ,ако залепя с такова лепило ще държи ли ако стената е влажна?
 . Искам да попитам ,ако залепя с такова лепило ще държи ли ако стената е влажна?
п.с. Пролет искам да махам това "Гадно" външно стълбище но поне за зимата да не влиза влага!

. Стана много грозно и свалих всичко наново залепих обикновен тапет , не е толкова красив като първия -
 . Стана много грозно и свалих всичко наново залепих обикновен тапет , не е толкова красив като първия -  . Искам да попитам ,ако залепя с такова лепило ще държи ли ако стената е влажна?
 . Искам да попитам ,ако залепя с такова лепило ще държи ли ако стената е влажна?п.с. Пролет искам да махам това "Гадно" външно стълбище но поне за зимата да не влиза влага!