Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
VLADO66 - майстор
zimel написа:
VLADO66 написа:
Точ-едно шаблонче,дебела ламарина и дедо лазер да ги изреже :cool:
Мисля, че може да мине и без лазАр, а с армарурно желязо фи 12.
Сегашното арматурно желязо не е предишното арматурно желязо-сигурно са го компилирали с кашкавал :)
zimel - специалист
VLADO66 написа:
zimel написа:
VLADO66 написа:
Точ-едно шаблонче,дебела ламарина и дедо лазер да ги изреже :cool:
Мисля, че може да мине и без лазАр, а с армарурно желязо фи 12.
Сегашното арматурно желязо не е предишното арматурно желязо-сигурно са го компилирали с кашкавал :)

Да, съгласен съм с теб. Но:

1/ Дъгата отзад на стълба е само колкото да придържа стъпката да се заклинва към стълба.

2/ Дъгата може да се оребри , което ще доведе до допълнителна якост. Имам в предвид лек островърх триъгълник около дъгата. Това ще утежни конструкцията, ама, който не му харесва да погледне цената на оригинала.

3/ Може да се използват и други материали за конструкцията, в това число влизат... профили и стомани.
angel_ov - специалист
Имам едни "мини ски" метални от детството и препарени на куките от плътен профил може и да стане. За бетонните стълбове са без зъбци, а с гума. Ще нанижа някое парче маркуч.
Мнение?
hidrazin - майстор
Поне не забравяй колана че като тръгнеш надолу поне да не е като зряла круша. Все пак не ми е много ясно какво ще правиш на бетонен стълб?
:partyman:
soton - специалист
Имам такива но са от два различни комплекта,което едва ли е важно за теб.Ако те интересуват пиши на лични.
jekasus - майстор
hidrazin написа:
Все пак не ми е много ясно какво ще правиш на бетонен стълб?
Ще си засича електромера на всеки десет дена(всеки ден множко физкултура идва :lol: )
alsted - майстор
hidrazin написа:
Все пак не ми е много ясно какво ще правиш на бетонен стълб
... като на почти всички има табла? :?
angel_ov - специалист
jekasus написа:
hidrazin написа:
Все пак не ми е много ясно какво ще правиш на бетонен стълб?
Ще си засича електромера на всеки десет дена(всеки ден множко физкултура идва :lol: )
Ще си прокарвам "френски кабел" (за въздушно окчване) до вилата.Само 17-18 стълба.
marmoz - специалист
angel_ov написа:
Ще си прокарвам "френски кабел" (за въздушно окчване) до вилата.Само 17-18 стълба.
Нямаш ли познат с вишка,ще стане по лесно маи :?
angel_ov - специалист
marmoz написа:
angel_ov написа:
Нямаш ли познат с вишка,ще стане по лесно маи :?
И да имам вишката неможе да стигне до там. :sad:

Тема "Кънки монтьорски" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: