Здравейте,
нов съм съм във форума. Не знам дали ще ме разберете:
Ситуацията е следната: Купих си високоговорител - 8 ома и го вързах с букса към компютъра. Пуска звук, но много тихо. Мислех си, че като свържа 9V батерия ще се усили звукът. Но само пуква веднъж и продължава да свири тихо. После потърсих в интернет и разбрах за прав и променлив ток. Разбрах и че ще ми трябват и интегрални схеми, кондензатори и др. Търсих, търсих начин да усиля звука, но не стана . Ако някой има опит в това моля да сподели.
 . Ако някой има опит в това моля да сподели.
Благодаря предварително!!!

нов съм съм във форума. Не знам дали ще ме разберете:
Ситуацията е следната: Купих си високоговорител - 8 ома и го вързах с букса към компютъра. Пуска звук, но много тихо. Мислех си, че като свържа 9V батерия ще се усили звукът. Но само пуква веднъж и продължава да свири тихо. После потърсих в интернет и разбрах за прав и променлив ток. Разбрах и че ще ми трябват и интегрални схеми, кондензатори и др. Търсих, търсих начин да усиля звука, но не стана
 . Ако някой има опит в това моля да сподели.
 . Ако някой има опит в това моля да сподели.Благодаря предварително!!!

И защо не стигна до най логичното решение да си купиш готови колонки за компа или колонки със буфер а реши да изобретяваш
 И защо не стигна до най логичното решение да си купиш готови колонки за компа или колонки със буфер а реши да изобретяваш   ама как само звучи да изобретяваш при положение че не си открил още къдравия ток
 ама как само звучи да изобретяваш при положение че не си открил още къдравия ток