ДВТ са по-добри ,имам един инструмент от тях ,още не е дал фира ( ъглошлайф, ползвам го за терасни/покривни работи , че навремето един ми падна от високо и стана на парчета, та за това нещо по-йофтенко при критични операции)
Ел. инструментите. Консумативи.
VLADO66
- майстор
27 мнения в "Информация за инструменти на FERM"
пишман_майстор
- майстор
Гледал съм , лъскавички едни....но с две думи : материал -слаб ! На ниво с едни червени са 
ДВТ са по-добри ,имам един инструмент от тях ,още не е дал фира ( ъглошлайф, ползвам го за терасни/покривни работи , че навремето един ми падна от високо и стана на парчета, та за това нещо по-йофтенко при критични операции)
Chefo77
- майстор
пишман_майстор написа:Гледал съм , лъскавички едни....но с две думи : материал -слаб ! На ниво с едни червени саИ аз имам един шлайф на Райдър, но не съм тръгнал да обяснявам колко по-добри са от другите, само заради това, че все още работи.
Аз нямам оплаквания към нищо на Ферм, което съм ползвал. Най-интензивно товаря един голям профи циркуляр, който не знае какво е липса на мощност, не признава твърди дървесини и няма спиране.
Много по-добре са направени от ДВТ. Само като видя непочистените леяци и ми се присира ...
VLADO66
- майстор
gogo7777 написа:Мога да работя с най-грозното нещо ама да върши работа.Вчера разглобих флексчето което бях взел пътьом от Баумакс за нищо пари да видя аджеба що пуши-леглото на лагера направено от по-твърд материал беше превъртяло/и си се върти барабар с лагера в пластмасата на корписа/.Ротора балансиран чрез припилване ва 10 местаСамо като видя непочистените леяци и ми се присира ...Точно така и аз съм фен на добрата изработка. Не може от пещта право на пазара. И се почва с рекламата![]()
Естетиката е ВАЖНА
Виждам че темата е старичка, но за да не отварян друга ще пиша в тази. И аз като колегата който е започнал темата проявих интерес към инструментите не ferm.
И ахаа да си поръчам оберфреза и видях уловката в гаранционните условия. Оказва се че за да имаш 3 години гаранция цитирам :
"3. ГАРАНЦИЯТА Е ВАЛИДНА САМО:
- При предоставяне на инструмента за профилактика / почистване на вентилационни отвори, смазване и др. / в оторизиран сервиз на
всеки 3 месеца от датата на закупуване, като се заплаща по 3 / три / лева за профилактика, за сметка на клиента."
Обаче се оказва, че сервизната им мрежа не е много сериозна. За да не цитирам всико което съм описал в блога си давам линк към блога. Там има и разговора ми през OLX с фирмата > http://muhaha.belozem.org/moemnenie/ist ... ia-na-ferm
И ахаа да си поръчам оберфреза и видях уловката в гаранционните условия. Оказва се че за да имаш 3 години гаранция цитирам :
- При предоставяне на инструмента за профилактика / почистване на вентилационни отвори, смазване и др. / в оторизиран сервиз на
всеки 3 месеца от датата на закупуване, като се заплаща по 3 / три / лева за профилактика, за сметка на клиента."
Обаче се оказва, че сервизната им мрежа не е много сериозна. За да не цитирам всико което съм описал в блога си давам линк към блога. Там има и разговора ми през OLX с фирмата > http://muhaha.belozem.org/moemnenie/ist ... ia-na-ferm
VLADO66
- майстор
muhaha написа:Виждам че темата е старичка, но за да не отварян друга ще пиша в тази. И аз като колегата който е започнал темата проявих интерес към инструментите не ferm.Гаранцията е най-малко 2години без други условия http://pravatami.bg/102
zmiori
- специалист
Владо и аз много обичам такива гарансионни условия. Ако се запънат отивам веднага в КЗП атам са все едни "смешници" и такъв цирк настава а интересното е че аз съм все на първия ред.
Преди година зора притесниха щерката с лаптопа й уж бил с 6 месеца гаранция,ама тати като се намеси на 22-ри месец си го отремонтираха като стой.та гледай само за 13-14 дни.
Преди година зора притесниха щерката с лаптопа й уж бил с 6 месеца гаранция,ама тати като се намеси на 22-ри месец си го отремонтираха като стой.та гледай само за 13-14 дни.
Тема "Информация за инструменти на FERM" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература