ДВТ са по-добри ,имам един инструмент от тях ,още не е дал фира ( ъглошлайф, ползвам го за терасни/покривни работи , че навремето един ми падна от високо и стана на парчета, та за това нещо по-йофтенко при критични операции)
пишман_майстор написа:Гледал съм , лъскавички едни....но с две думи : материал -слаб ! На ниво с едни червени саИ аз имам един шлайф на Райдър, но не съм тръгнал да обяснявам колко по-добри са от другите, само заради това, че все още работи.
ДВТ са по-добри ,имам един инструмент от тях ,още не е дал фира ( ъглошлайф, ползвам го за терасни/покривни работи , че навремето един ми падна от високо и стана на парчета, та за това нещо по-йофтенко при критични операции)
gogo7777 написа:Мога да работя с най-грозното нещо ама да върши работа.Вчера разглобих флексчето което бях взел пътьом от Баумакс за нищо пари да видя аджеба що пуши-леглото на лагера направено от по-твърд материал беше превъртяло/и си се върти барабар с лагера в пластмасата на корписа/.Ротора балансиран чрез припилване ва 10 местаСамо като видя непочистените леяци и ми се присира ...Точно така и аз съм фен на добрата изработка. Не може от пещта право на пазара. И се почва с рекламата![]()
Естетиката е ВАЖНА
muhaha написа:Виждам че темата е старичка, но за да не отварян друга ще пиша в тази. И аз като колегата който е започнал темата проявих интерес към инструментите не ferm.Гаранцията е най-малко 2години без други условия http://pravatami.bg/102
И ахаа да си поръчам оберфреза и видях уловката в гаранционните условия. Оказва се че за да имаш 3 години гаранция цитирам :
"3. ГАРАНЦИЯТА Е ВАЛИДНА САМО:
- При предоставяне на инструмента за профилактика / почистване на вентилационни отвори, смазване и др. / в оторизиран сервиз на
всеки 3 месеца от датата на закупуване, като се заплаща по 3 / три / лева за профилактика, за сметка на клиента."
Обаче се оказва, че сервизната им мрежа не е много сериозна. За да не цитирам всико което съм описал в блога си давам линк към блога. Там има и разговора ми през OLX с фирмата > http://muhaha.belozem.org/moemnenie/ist ... ia-na-ferm
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: