Ел. инструментите. Консумативи.
VLADO66 - майстор
Мдам объркал съм линка на флексчето-по-голямото е 880в,125мм.
пишман_майстор - майстор
Гледал съм , лъскавички едни....но с две думи : материал -слаб ! На ниво с едни червени са :lol:
ДВТ са по-добри ,имам един инструмент от тях ,още не е дал фира ( ъглошлайф, ползвам го за терасни/покривни работи , че навремето един ми падна от високо и стана на парчета, та за това нещо по-йофтенко при критични операции)
Chefo77 - майстор
пишман_майстор написа:
Гледал съм , лъскавички едни....но с две думи : материал -слаб ! На ниво с едни червени са :lol:
ДВТ са по-добри ,имам един инструмент от тях ,още не е дал фира ( ъглошлайф, ползвам го за терасни/покривни работи , че навремето един ми падна от високо и стана на парчета, та за това нещо по-йофтенко при критични операции)
И аз имам един шлайф на Райдър, но не съм тръгнал да обяснявам колко по-добри са от другите, само заради това, че все още работи.
Аз нямам оплаквания към нищо на Ферм, което съм ползвал. Най-интензивно товаря един голям профи циркуляр, който не знае какво е липса на мощност, не признава твърди дървесини и няма спиране.
Много по-добре са направени от ДВТ. Само като видя непочистените леяци и ми се присира ... :wink:
gogo7777 - майстор
Само като видя непочистените леяци и ми се присира ...
Точно така и аз съм фен на добрата изработка. Не може от пещта право на пазара. И се почва с рекламата :-D
Естетиката е ВАЖНА :-D
VLADO66 - майстор
gogo7777 написа:
Само като видя непочистените леяци и ми се присира ...
Точно така и аз съм фен на добрата изработка. Не може от пещта право на пазара. И се почва с рекламата :-D
Естетиката е ВАЖНА :-D
Мога да работя с най-грозното нещо ама да върши работа.Вчера разглобих флексчето което бях взел пътьом от Баумакс за нищо пари да видя аджеба що пуши-леглото на лагера направено от по-твърд материал беше превъртяло/и си се върти барабар с лагера в пластмасата на корписа/.Ротора балансиран чрез припилване ва 10 места :shock: ,изобщо боклук безподобен.Как въобще допускат да се внасят такива буклуци не знам-това и за домашна употреба не става.
EDI - майстор
Ми те не ги внасят като ел. инструменти, ами на тон - като старо желязо. :lol:
gogo7777 - майстор
Такива стоки са и ОПАСНИ за здравето и живота на ползвателя. Да не говорим, че няма ръководства на български и нужните сертификати :-D . Аз ако съм ще напълня републиканския бюджет като иззема тези стоки и ги продам обратно в Китай за още по-ниска цена :-D
Виждам че темата е старичка, но за да не отварян друга ще пиша в тази. И аз като колегата който е започнал темата проявих интерес към инструментите не ferm.
И ахаа да си поръчам оберфреза и видях уловката в гаранционните условия. Оказва се че за да имаш 3 години гаранция цитирам :
"3. ГАРАНЦИЯТА Е ВАЛИДНА САМО:
- При предоставяне на инструмента за профилактика / почистване на вентилационни отвори, смазване и др. / в оторизиран сервиз на
всеки 3 месеца от датата на закупуване, като се заплаща по 3 / три / лева за профилактика, за сметка на клиента."

Обаче се оказва, че сервизната им мрежа не е много сериозна. За да не цитирам всико което съм описал в блога си давам линк към блога. Там има и разговора ми през OLX с фирмата > http://muhaha.belozem.org/moemnenie/ist ... ia-na-ferm
VLADO66 - майстор
muhaha написа:
Виждам че темата е старичка, но за да не отварян друга ще пиша в тази. И аз като колегата който е започнал темата проявих интерес към инструментите не ferm.
И ахаа да си поръчам оберфреза и видях уловката в гаранционните условия. Оказва се че за да имаш 3 години гаранция цитирам :
"3. ГАРАНЦИЯТА Е ВАЛИДНА САМО:
- При предоставяне на инструмента за профилактика / почистване на вентилационни отвори, смазване и др. / в оторизиран сервиз на
всеки 3 месеца от датата на закупуване, като се заплаща по 3 / три / лева за профилактика, за сметка на клиента."

Обаче се оказва, че сервизната им мрежа не е много сериозна. За да не цитирам всико което съм описал в блога си давам линк към блога. Там има и разговора ми през OLX с фирмата > http://muhaha.belozem.org/moemnenie/ist ... ia-na-ferm
Гаранцията е най-малко 2години без други условия http://pravatami.bg/102
zmiori - специалист
Владо и аз много обичам такива гарансионни условия. Ако се запънат отивам веднага в КЗП атам са все едни "смешници" и такъв цирк настава а интересното е че аз съм все на първия ред.
Преди година зора притесниха щерката с лаптопа й уж бил с 6 месеца гаранция,ама тати като се намеси на 22-ри месец си го отремонтираха като стой.та гледай само за 13-14 дни.

Тема "Информация за инструменти на FERM" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: