Ха! Готино 

Прикачен файл
Picture 001.jpg (12.76 KиБ) Видяна 4793 пъти
Прикачен файл
рашкета написа:Камерите в патрулките работят на различен принцип .Една Кобра и си решавате проблема и въпроса дали снимат или не на тъмно изчезва за винаги.Виж стационарните са друга тема ама и за тях има лесно.Много скъпо ше ми излезе да возя непрекъснато кобрата щото ще ме врънка да обикаляме магазините
рашкета написа:Камерите в патрулките работят на различен принцип .Една Кобра и си решавате проблема и въпроса дали снимат или не на тъмно изчезва за винаги.Виж стационарните са друга тема ама и за тях има лесно.Колега, извинявай но антирадара не помага, подвижните са на принципа на изстрела, преценяват че караш с превишена и те "застрелват" ако си първа кола. Антирадара отразява изстрела, но вече е късно. В движени го правят същото.
crez написа:Колега, извинявай но антирадара не помага, подвижните са на принципа на изстрела, преценяват че караш с превишена и те "застрелват" ако си първа кола. Антирадара отразява изстрела, но вече е късно. В движени го правят същото.Вярно е. Мене са ме "стреляли" така. Шанса е, ако преди тебе гръмнат по някого, за да ти писне радардетектора.
Johny написа:+1 Урок №1 Никога не карам първа кола в такива участъци.crez написа:Колега, извинявай но антирадара не помага, подвижните са на принципа на изстрела, преценяват че караш с превишена и те "застрелват" ако си първа кола. Антирадара отразява изстрела, но вече е късно. В движени го правят същото.Вярно е. Мене са ме "стреляли" така. Шанса е, ако преди тебе гръмнат по някого, за да ти писне радардетектора.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: