• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17
Всички имаме коли, нали ?
jekasus - майстор
Ха! Готино :-D

Прикачен файл

Picture 001.jpg
Picture 001.jpg (12.76 KиБ) Видяна 4789 пъти
VLADO66 - майстор
Точно на тая камера пред нея на отделен стълб са сложили светкавица-един джигит ме изпревари и видях как светка :)
Subsa - специалист
Видимо нямат светкавица мобилните в патрулките. Дали не святка с фаровете :)
рашкета - специалист
Камерите в патрулките работят на различен принцип .Една Кобра и си решавате проблема и въпроса дали снимат или не на тъмно изчезва за винаги.Виж стационарните са друга тема ама и за тях има лесно.
VLADO66 - майстор
рашкета написа:
Камерите в патрулките работят на различен принцип .Една Кобра и си решавате проблема и въпроса дали снимат или не на тъмно изчезва за винаги.Виж стационарните са друга тема ама и за тях има лесно.
Много скъпо ше ми излезе да возя непрекъснато кобрата щото ще ме врънка да обикаляме магазините :-D
sstambo - специалист
Чувал съм че спасението от камерите да не ви снимат е да си минете номерата с корабен лак,или със фолио.При първият вариянт номерата не се виждат само бяла табела а при вторият е яко размазване на номерата при заснимане.
crez - майстор
рашкета написа:
Колега, извинявай но антирадара не помага, подвижните са на принципа на изстрела, преценяват че караш с превишена и те "застрелват" ако си първа кола. Антирадара отразява изстрела, но вече е късно. В движени го правят същото.
VLADO66 - майстор
Да не говорим че вече има системи от 2 камери сложени през 1км.и софтуер изчислява средната скорост и си дотам,няма радар няма нищо :wink:
Johny - майстор
crez написа:
Колега, извинявай но антирадара не помага, подвижните са на принципа на изстрела, преценяват че караш с превишена и те "застрелват" ако си първа кола. Антирадара отразява изстрела, но вече е късно. В движени го правят същото.
Вярно е. Мене са ме "стреляли" така. Шанса е, ако преди тебе гръмнат по някого, за да ти писне радардетектора.
crez - майстор
Johny написа:
crez написа:
Вярно е. Мене са ме "стреляли" така. Шанса е, ако преди тебе гръмнат по някого, за да ти писне радардетектора.
+1 Урок №1 Никога не карам първа кола в такива участъци.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17

Тема "За камерите на КАТ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: