• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
VLADO66 - майстор
gogo68 написа:
Pooh написа:
gogo68 написа:
Стига с тези гипсокартони ве хора - друго не знаете ли?! В кой век живеем?! Не може да няма нещо по-ново и по-добро от този картон! Не искам тази мизерия в къщата си - това е! Дайте някаква друга алтернатива!
Нещо си се пообъркал - тук НИКОЙ не ти е длъжен! Имай малко уважение към хората, които се занимават с ТВОИТЕ проблеми.

Те ти алтернативите - мажи и си свиркай!

Вариант 1
Вариант 2
Вариант 3
Извинявам се, ако съм обидил някого, но не мисля че съм! Просто го обърнахте на спорове в мойта тема и ми писна от тези картони! Нека някой, който е ползвал тези три варианта, които ми ги предлагате, да сподели има ли ефект.
Обадих се и питах за "Корунд" и цената му е на промоция от 34лв. на 25лв. за литър, като за 1м2 разходната му норма е 1,200л. за 2 ръце, което хич не е малко като пари!
Пух се майтапи-мани ги тия космическите технологии.
gogo68 - напреднал
Обадих се и на трите фирми и ето какво ми казаха/може на някой да му е полезна информацията/:
1.Вариант - Обадих се и питах за "Корунд" и цената му е на промоция от 34лв. на 25лв. за литър, като за 1м2 разходната му норма е 1,200л. за 2 ръце, което хич не е малко като пари!
2.Вариант - Цената на "ТhermoMAXX Plus ++ " също е 25лв., като разходната норма е 2,700л., което сигурно е за една ръка и за две ръце ще е същото като първия вариант.
3.Вариант - Цената на "457 - ДИОТЕРМ" е 27лв. за 2,500л., но при нея трябват три ръце и разходната норма за 1л. за 3 ръце е че покривала 3м2
Нека някой, ако е ползвал един от тези три варианта, да сподели има ли ефект и доволен ли е.

От "Корунд" гарантират, че ефекта ще е огромен - топлозагубите ще намалеят много и няма да има влага и мухъл!
Последна промяна от gogo68 на вт фев 26, 2013 2:58 pm, променено общо 3 пъти.
EDI - майстор
Да бе, ще намалеят.Единствения ефект може да бъде само лека борба срещу конденза, ама да намалеят загубите е абсурд.До сега да бяха фалирали всички производители на топлоизолационни материали и системи.Не им се връзвай.
gogo68 - напреднал
Продължавам да търся други варианти, по простата причина, че гипсокартон не искам, заради малкото място и голямата мизерия, а с фибран и декоративни плоскости не ми харесва! :)
ssmmaaa - специалист
gogo68 написа:
Продължавам да търся други варианти, по простата причина, че гипсокартон не искам, заради малкото място и голямата мизерия, а с фибран и декоративни плоскости не ми харесва! :)
Колега,двата варианта са ти ги посочили,колкото и да не ти харесват!
За тия вълшебните изолации не си хвърляй парите на вятъра,той Пух се пошегува ти пък го прие сериозно :)
gogo68 - напреднал
То е ясно, че ще се отнасяте скептично към тези продукти/то за всичко сме така/, ама като гледам, фирмите им са доста големи! Никой ли не е ползвал техни продукти, за да каже впечатления?
ssmmaaa - специалист
gogo68 написа:
То е ясно, че ще се отнасяте скептично към тези продукти/то за всичко сме така/, ама като гледам, фирмите им са доста големи! Никой ли не е ползвал техни продукти, за да каже впечатления?
В Германия и Англия не съм виждал и чувал да ги ползват,а не ми се вярва те да са назад с материалите. Ти като имаш излишни пари опитай-прахоляк няма да има,изолация също...
8180 - майстор
N.Georgiev написа:
Всъщност защо пък да ти отварям очите , така или иначе нищо няма да ти влезе в главата . :finga:
Този емотикон ме срази с компетентността си.
Карай, днес съм на кеф, ама докога... :yawinkle:
Вероятно за последно.
gogo68 - напреднал
ssmmaaa написа:
gogo68 написа:
В Германия и Англия не съм виждал и чувал да ги ползват,а не ми се вярва те да са назад с материалите. Ти като имаш излишни пари опитай-прахоляк няма да има,изолация също...
А дали в Германия и Англия за изолация пердашат само гипсокартон и вата?! :wink:
sstefanov - майстор
Разделът е "Окачени тавани"!!!!!

А иначе - 50 отоплени кв.м. на 21 градуса денонощно с климатици (които не са изключвани от ноември) при сметките, които пробудиха протестите = 78 лв (включени и топла вода от бойлер, хладилник и някакви компютри, работещи по 24ч) за януари 2013.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Моля за съвет!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: