gogo68 написа:Пух се майтапи-мани ги тия космическите технологии.Pooh написа:Извинявам се, ако съм обидил някого, но не мисля че съм! Просто го обърнахте на спорове в мойта тема и ми писна от тези картони! Нека някой, който е ползвал тези три варианта, които ми ги предлагате, да сподели има ли ефект.gogo68 написа:Стига с тези гипсокартони ве хора - друго не знаете ли?! В кой век живеем?! Не може да няма нещо по-ново и по-добро от този картон! Не искам тази мизерия в къщата си - това е! Дайте някаква друга алтернатива!Нещо си се пообъркал - тук НИКОЙ не ти е длъжен! Имай малко уважение към хората, които се занимават с ТВОИТЕ проблеми.
Те ти алтернативите - мажи и си свиркай!
Вариант 1
Вариант 2
Вариант 3
Обадих се и питах за "Корунд" и цената му е на промоция от 34лв. на 25лв. за литър, като за 1м2 разходната му норма е 1,200л. за 2 ръце, което хич не е малко като пари!
Обадих се и на трите фирми и ето какво ми казаха/може на някой да му е полезна информацията/:
1.Вариант - Обадих се и питах за "Корунд" и цената му е на промоция от 34лв. на 25лв. за литър, като за 1м2 разходната му норма е 1,200л. за 2 ръце, което хич не е малко като пари!
2.Вариант - Цената на "ТhermoMAXX Plus ++ " също е 25лв., като разходната норма е 2,700л., което сигурно е за една ръка и за две ръце ще е същото като първия вариант.
3.Вариант - Цената на "457 - ДИОТЕРМ" е 27лв. за 2,500л., но при нея трябват три ръце и разходната норма за 1л. за 3 ръце е че покривала 3м2
Нека някой, ако е ползвал един от тези три варианта, да сподели има ли ефект и доволен ли е.
От "Корунд" гарантират, че ефекта ще е огромен - топлозагубите ще намалеят много и няма да има влага и мухъл!