• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
kabel96 - специалист
Днес остана малка време и реших да пробвам.Еми мързелива работа това е начален стадий за пробата и съм напрово много доволен.Бях нагласил и пресостат обаче се оказа че помпичката си има вграден.Видео няма щото нямам сто ръце.
Изображение Изображение Изображение
Прави много добра мъгла и дърпа 1.3 ампера.С акумолатор от аларма ще пръска сумати време.Идеална е за оранжерии и по малки неща и когато ме мързи да паля това.
Изображение
MrMurdjo - майстор
А помпата каква е/от какво е ?
marmoz - специалист
Те това си е то,мързела е маика на прогреса :) .Браво за мини пръскакчата,супер е станала =D>
petkomz - специалист
Аз да попитам - помпата от какво е?
hidrazin - майстор
Compact Automatic Demand Diaphragm Pump
Само не знам от къде я е купил и за колко.
:partyman:
kabel96 - специалист
Без бой не казвам.А като ме бият лъжа.Помпата е от чужбина и ми е без пари но цената и няма да ви хареса.80 Евро е.
miroton - майстор
Не знам да ли знаеш,но тоя акумулатор по малко от 10 волта не трябва да го ползваш.
romanpm - майстор
:? потърсете , някъде имаше писано за пръскачка направена от канта кока кола с напомпан въздух който изтиква водата :)
Krass - майстор
Айде малко ноу хау :-D Двата съда 50л.кег от бира и 20л. от кола са взаимно заменяеми. Когато имам много за пръскане, използвам колата за въздух. Напомпвам го с компресор от хладилник, след което го свързвам с бирения кег. Става и обратно.
Прикачен файл:
1.jpg
Прикачен файл:
2.jpg
Прикачен файл:
3.jpg
Прикачен файл:
4.jpg
Прикачен файл:
5.jpg
Последна промяна от Krass на чет мар 07, 2013 3:32 pm, променено общо 1 път.
Krass - майстор
Прикачен файл:
6.jpg
Прикачен файл:
7.jpg
  • 1
  • 2

Тема "Акумолаторна пръскачка първи тестове." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: