Днес остана малка време и реших да пробвам.Еми мързелива работа това е начален стадий за пробата и съм напрово много доволен.Бях нагласил и пресостат обаче се оказа че помпичката си има вграден.Видео няма щото нямам сто ръце.

Прави много добра мъгла и дърпа 1.3 ампера.С акумолатор от аларма ще пръска сумати време.Идеална е за оранжерии и по малки неща и когато ме мързи да паля това.

Прави много добра мъгла и дърпа 1.3 ампера.С акумолатор от аларма ще пръска сумати време.Идеална е за оранжерии и по малки неща и когато ме мързи да паля това.

.Браво за мини пръскакчата,супер е станала
  .Браво за мини пръскакчата,супер е станала 

потърсете , някъде имаше писано за пръскачка направена от канта кока кола с напомпан въздух който изтиква водата
  потърсете , някъде имаше писано за пръскачка направена от канта кока кола с напомпан въздух който изтиква водата  Двата съда 50л.кег от бира и 20л. от кола са взаимно заменяеми. Когато имам много за пръскане, използвам колата за въздух. Напомпвам го с компресор от хладилник, след което го свързвам с бирения кег. Става и обратно.
 Двата съда 50л.кег от бира и 20л. от кола са взаимно заменяеми. Когато имам много за пръскане, използвам колата за въздух. Напомпвам го с компресор от хладилник, след което го свързвам с бирения кег. Става и обратно.