Проблема се появи след смяна на касетофона не знам дали има общо.Не мога да заключа и отключа колата с копчето на дистанционното на алармата.централното си работи самостоятелно ,дистанционното също .при натискане на копчето присвирва три пъти вместо два и не заключва вратите. лампичкта/диода/присветва когато си поиска.

Сивия стърчащ кабел антена ли е ? трябва ли да бъде закачен някъде?

Сивия стърчащ кабел антена ли е ? трябва ли да бъде закачен някъде?
 Мотах се повече от час и когато вече щях да започвам да разхвърлям праговете и да търся де става късо по веригата на бутоните собственикът се сети,че правил нещо,окъсил плафона в багажника и бушона изгорял. Хванах се като удавник за сламка,смених го и направо не повярвах че нещата се оправиха! Толкова бях стегнал,че изобщо и не помислих да видя защо и как тоя изгорял бушон правеше проблемите.
  Мотах се повече от час и когато вече щях да започвам да разхвърлям праговете и да търся де става късо по веригата на бутоните собственикът се сети,че правил нещо,окъсил плафона в багажника и бушона изгорял. Хванах се като удавник за сламка,смених го и направо не повярвах че нещата се оправиха! Толкова бях стегнал,че изобщо и не помислих да видя защо и как тоя изгорял бушон правеше проблемите.