От мобилни телефони до цифрови камери
goro_89 - напреднал
Проблема се появи след смяна на касетофона не знам дали има общо.Не мога да заключа и отключа колата с копчето на дистанционното на алармата.централното си работи самостоятелно ,дистанционното също .при натискане на копчето присвирва три пъти вместо два и не заключва вратите. лампичкта/диода/присветва когато си поиска.

Изображение
Сивия стърчащ кабел антена ли е ? трябва ли да бъде закачен някъде?
ivanovbg - майстор
Някое от ключетата които показват че е затворен капак, врата ... не работи правилно и казва на алармата че не е затворена колата. Може и да е някое бушонче - за плафоните примерно, или касетофона окъсява някой от тези сигнали.
ditronix - специалист
Провери си бутоните на вратите дали някой от тях не еостанал затворен. Тогава обаче трябва да ти свети плафона в купето. Често се случва да се изкриви бутона под капака на двигателя-провери и него. Ако колата е ГОЛФ-има верочтност точно този проблем да се появи при изгаряне по някаква причина на бушона,хранещ плафона в багажника-тоя урок съм го вземал лично :-D Мотах се повече от час и когато вече щях да започвам да разхвърлям праговете и да търся де става късо по веригата на бутоните собственикът се сети,че правил нещо,окъсил плафона в багажника и бушона изгорял. Хванах се като удавник за сламка,смених го и направо не повярвах че нещата се оправиха! Толкова бях стегнал,че изобщо и не помислих да видя защо и как тоя изгорял бушон правеше проблемите.

Тема "проблема с аларма-централно закючване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: