Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Мога ли дирекно върху гранитогреса в спалнята да наляпя тънък корк и колко ще ми се покачи нивото.Притеснявам се да не започне вратата да опира в корка.Идеята ми е да постигна по-уютно и по-топло помещение защото гранитогреса просто излъчва студ.
Spokoiniq - майстор
Тъп спамерски въпрос, ама-за чий Х си сложил грес в спалня???Има килими, пътечки, материали разни-вълна, акрилни, мокетни, по-добре седят от корк за под.ти си знаеш де, а и врата се подрязва отдолу при нужда, споко!Хрумват ми и едни постелки за баня, има много интересни шарки, на рула са на метър, а се перат много по-лесно и на греса ще лепнат без приплъзване(само идейка де)
emil_v r - майстор
Хе явьжьт ндинЛ Исках да кажа :sad: не слагай корк . Той се лепи ,и е грозен на пода . Ш'се износи на пътечка където минаваш.Пак си трябва килим и в/у него . Просто бъди по-безотговорен,и отрежи 1см вратата . Ако се отвори кухина отдолу има как да се оправи.
spanian - напреднал
Mason написа:
Мога ли дирекно върху гранитогреса в спалнята да наляпя тънък корк и колко ще ми се покачи нивото.Притеснявам се да не започне вратата да опира в корка.Идеята ми е да постигна по-уютно и по-топло помещение защото гранитогреса просто излъчва студ.
Ако не знаеш как се полага корк.... и каде търси колеги
anmoll - специалист
Mason, ако питаш мене -сложи си корков паркет-идеалната изолация. Лакирай го, не се износва под него се слага тънка вата /няма да се чува триенето с гранитогреса/. Какво пък отрежи вратата ако трябва :)Надига с 5-6 мм.
tommazzo - напреднал
Един въпрос-защо си се спрял точно на корк??
Защо не ламиниран паркет? Пак става по-уютно, не се лепи и по-лесно се слага от корка!
А колкото до врата ,тя не е проблем- винаги можеш да я намалиш (разбира се ако е дървена)!

Тема "Корк върху гранитогрес?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: