Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kam34 - специалист
И аз се замислям за някакъв конвектор но мисля да го слагам само зимния сезон а летния да го демонтирам. :? Контакт в баня не бих сложил по скоро ще херметизирам някаква твърда връзка.
zz_stefanov - майстор
kam34 написа:
И аз се замислям за някакъв конвектор но мисля да го слагам само зимния сезон а летния да го демонтирам. :? Контакт в баня не бих сложил по скоро ще херметизирам някаква твърда връзка.
А не може ли да се изведе връзката за този отоплител от външната страна на стената на банята, няма контакти, няма и връзки в мократа зона. Едно двойно табло за бойлер и печка върши идеална работа, а между него и отоплителя трипроводен гъвкав многожичен кабел.
profesionalist_wood - майстор
Да ама пък отпада гаранцията ако се бара по конвектора
zz_stefanov - майстор
Няма ли вариант да се продава без щепсел?
profesionalist_wood - майстор
Тц :| не ги продават без кабел. Ама за печки за готвене ги продават без кабел....
kam34 - специалист
Точно това ми беше идеята. Отвън на бойлерен ключ за включване и изключване, а вътре кабела на твърда връзка херметизирана със електоизолационен лак. Щепсела не е проблем да го резна :lol: или сменя кабела с мой, а оригиналния си го запазвам за предявяване на гаранционни претенции евентуално.

Въпросът е с какъв тип отоплител мога да стопля до комфортна температура помещение 3.2кв/8.2куб м за половин час.
pavelari - майстор
В отговор на kam34
6 години гаранция - без никакви хън-мън /над 5000 клиенти до момента/
500W - конвектор, който може да се демонтира - ако искаш да ги видиш, заповядай при нас /0885 120 221 -Павел/
http://www.temira.com/9_BG_group5_110.html
не са с щепсел а са с разклонителна кутия, която е противовлажна
за посетителите от форума - 15% отстъпка извън сезона /от март до септември/ - т.е. сега
Винаги приемам рекламации - дори да е отрезан щепсела - продаваме много уреди с щепсели. Когато в един сервиз ви кажат, че уреда има отрязан щепсел а той примерно е с дефектен термостат - ТЪРСЯТ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ!! Това са търговци на евтина техника и се чудят как да намалят рекламациите си.
VLADO66 - майстор
Игнорирайки възмущението си от откровенната реклама искам да те питам с какво твоите конвектори са по-добри примерно от Adax или Noirot.А за цените и отстъпките ,недей моля ти се!
pavelari - майстор
ама какво значи реклама - имаше питане от типа "какво да си монтирам"
ами ти какво -препоръчваш , че даже се и възмущаваш ами всяка препоръка може да се тълкува като реклама значи...
ами добри са ми конвекторите /на всяка гаранционна карта стои моя тел. номер - това мисля, че е достатъчно, при положение, че се занимавам с 10-ки други неща/
не настоявам да ги купувате - ако искате :)
цените се виждат в страницата - ако дойдеш ти го продавам с 15% по-евтино
pavelari написа:
.. По принцип всички отоплителни уреди с марка Atlantic, Airelec, Noirot, Adax, Ensto, Campa, Applimo отговарят на параметрите си.
Колега Владо - не ми приписвай смешни опити за реклама! Аз имам достойнството да посоча качествата на всички марки от бранша, което е явно доказателство за едно - не се рекламирам! Но никой от тези не е достатъчно разумен да даде адекватна гаранция, след като не се позволява отрязването на щепсела. Аз мога да преценя кога един уред е изтърбушен и кога е дефектен. Почти винаги приемам факта, че става дума за дефект. 5-10 рекламации на сезон не могат да ме изплашат.

p.s.ако полагам толкова усилия за да продам един конвектор - ще умрем от глад, повярвай ми
Последна промяна от pavelari на вт мар 12, 2013 8:17 pm, променено общо 1 път.

Тема "Печка за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: