И аз се замислям за някакъв конвектор но мисля да го слагам само зимния сезон а летния да го демонтирам.
Контакт в баня не бих сложил по скоро ще херметизирам някаква твърда връзка.

kam34 написа:И аз се замислям за някакъв конвектор но мисля да го слагам само зимния сезон а летния да го демонтирам.А не може ли да се изведе връзката за този отоплител от външната страна на стената на банята, няма контакти, няма и връзки в мократа зона. Едно двойно табло за бойлер и печка върши идеална работа, а между него и отоплителя трипроводен гъвкав многожичен кабел.Контакт в баня не бих сложил по скоро ще херметизирам някаква твърда връзка.
pavelari написа:.. По принцип всички отоплителни уреди с марка Atlantic, Airelec, Noirot, Adax, Ensto, Campa, Applimo отговарят на параметрите си.Колега Владо - не ми приписвай смешни опити за реклама! Аз имам достойнството да посоча качествата на всички марки от бранша, което е явно доказателство за едно - не се рекламирам! Но никой от тези не е достатъчно разумен да даде адекватна гаранция, след като не се позволява отрязването на щепсела. Аз мога да преценя кога един уред е изтърбушен и кога е дефектен. Почти винаги приемам факта, че става дума за дефект. 5-10 рекламации на сезон не могат да ме изплашат.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: