Не е лошо да се помага на човек който ще върви по същия път ,който някога си изминал и някак си идеята е на първо място да не повтори грешката която си направил.Аз макар да работя в този бранш мога да си призная със сигурност погребани едни 1000лв може и повече.Чета коментарите и някой са откровено колкото за пълнеж.Пример:Как е възможно да се твърди че плоския покрив е евтин.Колчо пиши много верни неща макар и със сърказъм,Артъра е минал по този път,Торбалан по-трудния поне аз така мисля.Задачата не ти е лесна,но въпроса кое е по-евтино не решава въпроса какво искаш.Пример парцела ми е 440кв и въпреки това къщата ми е едноетажна.Нима разход в повече примерно е приемлив за дом който остава до края на живота ти и после всеки ден да си задаваш въпроса дали не е можело другояче.Въпроса ти дали ако е едноетажна без плоча/гредоред/ ще можеш да ходиш от горе е да,моята е такава.Но и друго можеш по тази тема да се сетиш,американските сглобяеми те как мислиш са.Седни с половинката си и първо реши с какво никога не би се съгласил и после като имаш някаква основа можеш да надграждаш.Успех!
Stenmark: почти няма неща с които не бих се съгласил. Това с което не бих съгласил са битови неща. Като например:
- кухнята и хола да са на едно
- Банята и тоалетната да са на едно
Искам дома е добре топло и шумоизолиран. И при дадени монтажи на стена да не се притеснявам. т.е. сглобяемите май отпадат.