Нямам работа този уикенд/ е, имам ама е студено/ и реших да се правя на готвач  В Кауфланд пуснаха на прИмоция свински глави по 1.49 лв./кг. и аз се снабдих с една 2.100 кг. Обелих и нарязах на едро кило и половина картофи, една глава лук на ситно, посолих, после черен, червен пипер, бахар, няколко скилидки чесън, дафинов лист и чубрица. Всичко това смесих и изсипах в касеролата. Главата я сварих, препених и шпиковах със скилидки чесън. После я ,,настаних" в касеролата при сместа и пъхнах в устата едно лимонче
 В Кауфланд пуснаха на прИмоция свински глави по 1.49 лв./кг. и аз се снабдих с една 2.100 кг. Обелих и нарязах на едро кило и половина картофи, една глава лук на ситно, посолих, после черен, червен пипер, бахар, няколко скилидки чесън, дафинов лист и чубрица. Всичко това смесих и изсипах в касеролата. Главата я сварих, препених и шпиковах със скилидки чесън. После я ,,настаних" в касеролата при сместа и пъхнах в устата едно лимонче  , малко сол, червен пипер, полях с бульон и във фурната за два часа. Докато си изпием аперетива дойде време за вечеря и воала- много бира изпи
 , малко сол, червен пипер, полях с бульон и във фурната за два часа. Докато си изпием аперетива дойде време за вечеря и воала- много бира изпи 
								
																	
									
															
																															
																								
															 В Кауфланд пуснаха на прИмоция свински глави по 1.49 лв./кг. и аз се снабдих с една 2.100 кг. Обелих и нарязах на едро кило и половина картофи, една глава лук на ситно, посолих, после черен, червен пипер, бахар, няколко скилидки чесън, дафинов лист и чубрица. Всичко това смесих и изсипах в касеролата. Главата я сварих, препених и шпиковах със скилидки чесън. После я ,,настаних" в касеролата при сместа и пъхнах в устата едно лимонче
 В Кауфланд пуснаха на прИмоция свински глави по 1.49 лв./кг. и аз се снабдих с една 2.100 кг. Обелих и нарязах на едро кило и половина картофи, една глава лук на ситно, посолих, после черен, червен пипер, бахар, няколко скилидки чесън, дафинов лист и чубрица. Всичко това смесих и изсипах в касеролата. Главата я сварих, препених и шпиковах със скилидки чесън. После я ,,настаних" в касеролата при сместа и пъхнах в устата едно лимонче  , малко сол, червен пипер, полях с бульон и във фурната за два часа. Докато си изпием аперетива дойде време за вечеря и воала- много бира изпи
 , малко сол, червен пипер, полях с бульон и във фурната за два часа. Докато си изпием аперетива дойде време за вечеря и воала- много бира изпи 
 добре си се справил като кулинар
 добре си се справил като кулинар 


 А мечтата ми е в кулинарния център да има това
 А мечтата ми е в кулинарния център да има това 

 , с малки резерви по отношение на копъра...
 , с малки резерви по отношение на копъра...